Sport

Sferturile Cupei Firmelor au loc pe parcursul a două zile

Dan Chiriac
1 feb 2017 618 vizualizări
Partidele sunt eliminatorii şi nu vor avea prelungiri. In cazul unui rezultat de egalitate se vor executa direct lovituri de departajare. Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale are loc duminică seara, în jurul orei 20.00

Organizatorii au stabilit programul meciurilor de la competiţiile de sală ce vor avea loc la finalul acesteisăptămani. Sferturile de finală ale Cupei Firmelor Vrancene se vor juca în funcţie de programul Sălii Polivalente, acolo unde la final de săptămană echipa de handbal are meci în liga naţională. Astfel, două partide din sferturi au loc sambătă seara, după meciul de handbal şi după ce reprezentanţii TVR-ului vor strange toată logistica transmiterii în direct a meciului de handbal. Astfel, partidele de la Cupa Firmei vor începe în jurul orei 18.15. Duminică se vor desfăşura alte două partide. Clasamentul final al grupei A a foast următorul: Voinţa Deep Serv 15 puncte, FC Mărăşeşti 7 p (golaveraj ^ 5 în meciurile directe), Lăutarii 7p (-2) şi Progresul 7p (-3). Pe ultimele două poziţii s-au clasat Tractorul Năneşti 5p şi Unirea Milcovul 1p.  În Grupa B, Vrasinter a terminat grupa pe prima poziţie cu 12 puncte, urmată de Alegria 11 puncte, Center Vet 8 puncte, Champions Pub 7p. Cele opt echipe ce şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală ale Cupei Firmelor Vrâncene sunt Voinţa Deep Serv, FC Mărăşeşti, FC Lăutarii şi Progresul, din Grupa A, respectiv Vrasinter, Alegria, Center Vet şi Champions Pub din Grupa B.  Programul sferturilor de finală este următorul: Voinţa Deep Serv - Champions Pub, FC Mărăşeşti - Center Vet, Lăutarii - Alegria şi Vrasinter - Progresul. Partidele vor fi eliminatorii. Dacă la finalul partidei rezultatul va fi egal nu se vor desfăşura prelungiri. Se vor executa cate trei lovituri de departajare de fiecare echipă. Imediat după terminarea ultimului joc de duminică se va efectua tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale. Reprezentanţii echipelor calificate sunt rugate să rămană la sală pană în jurul orei 20.00. Cupa Firmelor Vrîncene este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, condusă de Jani Oltianu împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. (Dan CHIRIAC)

 

Programul sferturilor de finală:

 

Sambătă:

18.15: Alegria – Lăutarii

19.30: Center Vet- FC Mărăşeşti

 

Duminică:

17.15: Champions Pub – Voinţa Deep Serv

18.30: Vrasinter – Progresul

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.