Sport

Încă două obiecte sportive de colecţie, cu autografe, scoase la licitaţie pentru Roxana Dragomir

Dan Chiriac
31 ian 2017 2533 vizualizări
Tricoul oficial de joc al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, cu autografele fostelor glorii dinamoviste, donat spre licitaţie pentru tanăra care are nevoie de ajutor

Continuă să apară oameni care se oferă, ca prin diferite mijloace, să o ajute pe tânăra Roxana Dragomir, bolnavă de cancer. Constatăm astfel împreună, cu bucurie, că sportul nu este numai cel mai bun ambasador, ci şi, cu adevărat, cel mai bun prieten al oamenilor. După ce, până la această oră, suma licitată pe mingea cu autografe, cu care s-a jucat Super Cupa României la handbal feminin, dintre Roman şi CSM Bucureşti, a ajuns la 1000 de lei, luni seară, târziu. Şcoala de fotbal Galactic Focşani a acceptat provocarea handbalistului focşănean Petrică Vasilache, donând spre licitaţie tricoul oficial de joc al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Acest tricou are pe el, în original, autografele fostelor glorii dinamoviste: Dumitru Moraru, Florin Prunea, Ştefan Preda, Ionel Augustin, Costel Orac, Florentin Petre, Jean Vladoiu, Dorin Mateuţ, Daniel Iftodi, Flavius Stoican, Sebastian Moga, Cornel Mirea, Nicuşor Vlad. De asemenea, Şcoala de fotbal Galactic Focşani a mai donat şi mingea oficială de joc a echipei de fete handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea şi aceasta purtând pe ea autografele generaţiei care a făcut istorie la Vâlcea: Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Tereza Pâslaru, Roxana Han, Adriana Ţăcălie, Ionela Stanca, Oana Manea, Valentina Ardean Elisei, Ramona Maier, Iulia Curea, Ada Nechita, Patricia Vizitiu, Valeria Beşe, Steluţa Luca, Anastasya Pitpalova, Gabriela Szuc, Adina Firea şi Clara Vanătoru. Cele două obiecte sunt scoase la licitaţie în scop umanitar, sumele câştigate prin vânzarea acestora, urmând a fi virate în conturile deschise pentru Roxana. Toţi cei care vor să liciteze pentru aceste două obiecte, o pot face fie pe pagina personală de facebook a handbalistului Petrică Vasilache, fie pe grupul Împreună pentru Roxana. Licitaţia se încheie vineri, 3 februarie 2017.

Link-uri utile:

https://www.facebook.com/petrica.vasilache.1?frefanf&pnrefastory

https://www.facebook.com/groups/367806133597575/permalink/370230146688507/?pnrefastory

https://www.facebook.com/groups/367806133597575/permalink/371930789851776/

(Cătălin VLĂDESCU)


 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.