Sport

Progresul Focşani, ultima echipă calificată în sferturi la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
30 ian 2017 970 vizualizări
Vrasinter a obţinut primul loc în grupă după victoria la limită în derby-ul cu Center Vet

Progresul Focşani este a opta echipă calificată în sferturile de finală a Cupei Firmelor Vrancene. Aceasta a obţinut duminică o victorie cu scorul de 2-1 în faţa celor de la FC Mărăşeşti, după golurile marcate de Marian Savin şi Lucian Dediu. Golul echipei din Mărăşeşti a fost reuşit de Sică Mitală. Progresul avea nevoie de cel puţin un punct în acest joc pentru a depăşi în clasament formaţia Tractorul Năneşti. În urma acestui succes, Progresul a acumulat şapte puncte, la fel ca echipele FC Mărăşeşti şi Lăutarii. Departajarea s-a făcut în baza rezultatelor directe: Progresul - Lăutarii 2-6, FC Mărăşeşti - Lăutarii 9-3 şi Progresul FC Mărăşeşti 2-1. Astfel, clasamentul final al grupei este următorul: Voinţa Deep Serv 15 puncte, FC Mărăşeşti 7 p (golaveraj A 5 în meciurile directe), Lăutarii 7p (-2) şi Progresul 7p (-3). Pe ultimele două poziţii s-au clasat Tractorul Năneşti 5p şi Unirea Milcovul 1p.  În a doua grupă, ordinea echipelor din fruntea clasamentului a fost stabilită după desfăşurarea derby-ului Vrasinter - Center Vet. Chiar dacă au condus cu 1-0 şi 2-1, Center Vet a pierdut pe final la limită, scor 2-3, în faţa unei echipe ce are în componenţă jucători valoroşi. Astfel, Vrasinter a terminat grupa pe prima poziţie cu 12 puncte, urmată de Alegria 11 puncte, Center Vet 8 puncte, Champions Pub 7p. Alegria, echipa condusă de omul de afaceri Constantin Nistoroiu, a obţinut în ultima etapă o victorie clară, 14-0 în faţa celor de la Green Team. Alegria pare a fi o candidată la un loc în cele două finale, chiar dacă partida din sferturi cu Lăutarii nu se anunţă foarte uşoară. Cele opt echipe ce şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală ale Cupei Firmelor Vrâncene sunt Voinţa Deep Serv, FC Mărăşeşti, FC Lăutarii şi Progresul, din Grupa A, respectiv Vrasinter, Alegria, Center Vet şi Champions Pub din Grupa B.  Programul sferturilor de finală este următorul: Voinţa Deep Serv - Champions Pub, FC Mărăşeşti - Center Vet, Lăutarii - Alegria şi Vrasinter - Progresul. Sferturile se vor juca în funcţie de programul Sălii Polivalente, acolo unde, la final de săptămană, echipa de handbal are meci în liga naţională. Cupa Firmelor Vrancene este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, condusă de Jani Oltianu împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. (Dan CHIRIAC)

 

Rezultatele etapei a 5-a din Cupa Firmelor:

 

Sâmbătă:

 

Champions Pub – AS Suraia 5-10

Unirea Milcovul – Tractorul Năneşti 2-4

 

Duminică;

Voinţa Deep Serv – Lăutarii 5-1

Alegria – Green Team 14-0

Progresul – FC Mărăşeşti 2-1

Vrasinter-Center Vet 3-2

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.