Sport

O victorie şi o înfrângere pentru micile voleibaliste focşănence

Ziarul de Vrancea
29 ian 2017 737 vizualizări
Pe 28 şi 29 ianuarie 2017 a avut loc la Focşani ultimul turneu din seria B la minivolei, fete.

Acesta a avut loc la Liceului cu Program Sportiv, iar echipa de minivolei LPS-CSM 2007 Focşani, antrenată de Petrică Damian, a pierdut sâmbătă cu 1-3 un meci cu liderul grupei, CSS Bacău, după un joc intens disputat (25-27, 25-16, 24-26, 21-25), dar a reuşit duminică o victorie cu 3-0 cu ACS Sport Plus Brăila. La finalul celor 4 turnee echipa din Focşani a reuşit să se califice la turneul semifinal de pe locul al doilea în grupă. Campionatul de minivolei este organizat de Federaţia Română de Volei cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi al Asociaţiilor Judeţene de Volei prin comisiile locale şi  cluburile sportive cu secţii de volei. Turneele semifinale se vor organiza în perioada 11.03 – 12.03.2017, în 8 localităţi din ţară, desemnarea acestora urmând să aibă loc pe 21 februarie la sediul Federaţiei Române de Volei.  Anul trecut echipa de minivolei din Focşani a terminat pe primul loc la turneul semifinal de la Iaşi şi s-a calificat la turneul final, desfăşurat la Craiova, terminând pe locul 7 la nivel naţional. Echipa care a jucat la Focşani e formată din: Flavia Maria Obodariu –căpitanul echipei, Alessia Sima, Alessia Dima, Elena Diana Bozbici, Andreea Elena Grigoraş, Andra Ramona Nicolescu, Andra Damaschin, Irina Pârâiac, Elena Sandu, Ioana Bădin şi Maria Părpăuţă. (Z.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.