Sport

Caştigătoarele Cupei Prosport s-au decis după loviturile de departajare

Dan Chiriac
23 ian 2017 879 vizualizări
grupele 20054 şi 2005 de la Prosport şi-au adjudecat medaliile de aur u ACS Junior cîmpulung s-a clasat pe locul doi, iar FC Bacău pe poziţia a treia u Penalty-ul de aur a fost caştigat de Alexandru Tărtăcuţă, de la Didi Iaşi

Cupa Prosport la minifotbal a avut loc la Valentino Sports, cea mai modernă bază sportiva din Vrancea. La finalul săptămanii s-au desfăşurat partidele dedicate copiilor născuţi după 01.01.2004, respectiv copii născuţi după 01.01.2005. Copiii de la FC Bacău, Corona Braşov, ACS Junior Cîmpulung Moldovenesc, AS Play Bacău, Didi Iaşi, Oţelul Galaţi, ACS Odobeşti şi Sport Club Bîrlad, alături de grupele Prosport Focşani, au lăsat o impresie deosebită. Atat la grupa 2004 cat şi la grupa 2005, în finala mare s-au întalnit Prosport Focşani şi ACS Junior Cîmpulung Moldovenesc. Ambele finale au castigate de copiii de la Prosport în urma executării loviturilor de departajare. La grupa 2004, la finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2, goluri marcate de Mazilu Andrei şi Băncilă Darius. La lovituri de departajare au marcat Mazilu Andrei, Laluciu Eduard, Ionescu Mario, Iliescu Mihai şi Paraschiv Laurenţiu. Remiza albă în finala grupei 2005.  La penaltyuri scorul a fost 3-2, prin golurile marcate de Dascălu Ianis, Damache Dragoş şi Constantin Emiliano. FC Bacău a caştigat finala mică la grupa 2005. În semifinale, elevii pregătiţi de profesorul Radu Ciobanu au fost învinşi de ACS Junior Campulung Moldovenesc în urma executarii loviturilor de departajare. 

PENALTY-UL DE AUR a reunit toţi copiii prezenţi la turneu.

Competiţia a fost caştigată de Alexandru Tărtăcuţă (Didi Iaşi). La grupa 2005, portarul Drehluţă Alexandru (ACS Junior Cîmpulung Moldovenesc) a fost cel mai bun portar la ineditul concurs.  Portarul Răzvan Mihalache (Prosport Focşani) a fost desemnat cel mai bun portar la grupa 2004.Prosport Focşani a avut la dispoziţie următoarele loturi de jucători:

GRUPA 2004, antrenor Rodinel Stan:

Răzvan Mihalache, portar; Laluciu Eduard, Stoian Sorin, Mirko Anghelina, Paraschiv Laurenţiu, Mazilu Andrei, Ionescu Mario, Băncilă Darius, Iliescu Mihai şi Mocanu Andrei.

GRUPA 2005, antrenori Rodinel Stan şi Laurenţiu Muscalu:

Bucur Rareş, Paharnicu Darius şi Livadaru Iulian, portari; Abeaboeru Alex, Răileanu Eduard, Hărăbor Andrei, Ardeleanu George, Vetrescu Alexandru, Pană Eduard, Bucur Alexandro, Postolache Ionuţ, Croitoru Alessio, Dascălu Ianis, Constantin Emiliano, Sbarciog David şi Damache Dragoş. 

La finalul săptămanii, vineri, sambătă şi duminică, 27-29 ianuarie, are loc o competiţie plină de suspans la grupa 2007, unde s-au înscris echipe cu nume în fotbalul juvenil din Romania. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.