Sport

După Bamboo, reîncep controalele şi în Vrancea

Ziarul de Vrancea
23 ian 2017 1344 vizualizări

Mai multe localuri din Focşani au fost verificate de pompierii vranceni după incendiul ce a afectat clubul Bamboo din Bucureşti. Lucrătorii de la Inspecţia prevenirii din cadrul ISU Vrancea au efectuat cotroale riguroase în noapte de sambătă spre duminică. În zilele următoare nicio unitate de alimentaţie publică nu va scăpa de control. Pompierii de la Inspectoratul pentru Sitaţii de Urgenţă au desfăşurat o serie de controale la discoteci, pub-uri şi cluburi. Printre neregulile constatate se află următoarele: nu s-au organizat şi afişat activatea de apărare împotriva incendiilor, nu s-au verificat mijloacele de apărare împotriva incendiilor, respectiv hidranţii şi extictoarele, nu s-au veridficat la tinmp instalaţiile de punere la pămant a electricităţii statice, nu s-au prezentat actele de autoritate privind apărarea împotriva incendiilor. Instalaţia electrică se foloseşte în unele cauze cu improvizaţii sau defecţiuni, iar uşile au sensul invers decat sensul de evacuare stabilit prin actele normative. Din cele aproape 150 de localuri publice, foarte puţine respectă normele de prevenire şi stingere a incendiilor. Un dezastru asemănător cu cel de la Bucureşti este posibil oricand. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.