Sport

CSM Focşani 2007 s-a întors din cantonamentul de la Rîşnov

Dan Chiriac
16 ian 2017 827 vizualizări
Miercuri, joi şi vineri are loc un turneu de pregătire la Sala Polivalentă u CSM 2007 va evolua miercuri şi joi de la ora 18.30

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 s-a întors din cantonamentul efectuat timp de o săptămană la Rîşnov. Antrenorul Viorel Ciubotaru ne-a spus că jucătorii s-au pregătit foarte bine pentru partea a doua a sezonului. Din fericire, toţi jucătorii s-au întors sănătoşi dela munte şi sunt apţi pentru meciurile din campionat. Conducerea clubului a reuşit deja să perfecteze şi două turnee de pregătire. Astfel, de miercuri pană vineri va avea loc un turneu organizat de CSM Focşani 2007. La acest turneu şi-au anunţat prezenţa pe langă formaţia gazdă, CSU Suceava şi divizionară secundă Ştiinţa Bacău. În fiecare zi a turneului va avea loc cate o partidă. Miercuri de la ora 18.30 se vor întalni CSM 2007 – Ştiinţa Bacău. Joi de la ora 18.30 se dispută întalnirea CSM Focşani 2007– CSU Suceava.  Ultimul joc al turneului are loc vineri de la ora 12.00 între Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava. În perioada 26-28 ianuarie, formaţia focşăneană îşi va testa forţele la Iaşi în cadrul unui turneu de pregătire ce va aduna la start patru formaţii, printre care Politehnica Iaşi, CSM Suceava, CSM Focşani 2007  şi HCM Sighişoara. La începutul lunii februarie, focşănenii vor juca primul meci oficial din acest an. La Sala Polivalentă din Focşani, CSM Focşani 2007 va întalni pe CSM Bucureşti, vicecampioana Romaniei. CSM 2007 a încheiat prima parte a campionatului pe locul 11, cu 14 puncte acumulate. Focşănenii au catigat partidele cu CSM Satu Mare, atat în deplasare cat şi pe teren propriu, cu CSM Făgăraş, HC Adrian Reşiţa şi au terminat la egalitate jocurile de pe teren propriu cu Steaua şi Politehnica Timişoara. Cel mai important lucru este faptul că aceste puncte au fost obţinute în dauna unor echipe ce vor intra în play-out. În aceste condiţii, focşănenii au în acest moment 12 puncte în clasamentul play-out-ului, dacă Steaua şi Polit Timişoara vor rămane printre primele opt clasate. CSM Focşani 2007 mai joacă pe teren propriu cu CSM Făgăraş şi poate obţine alte trei puncte importante. Obiectivul formaţiei în acest sezon este rămanerea în liga naţională, fără a mai ajunge la turneul de baraj. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.