Sport

Turneu de pregătire la Focşani pentru handbaliştii de la CSM Focşani 2007

Dan Chiriac
11 ian 2017 985 vizualizări
CSU Suceava şi Ştiinţa Bacău vor lua parte la turneul de la Sala Polivalentă u ulterior, focşănenii vor juca mai multe jocuri de pregătire la Iaşi

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 îşi încarcă bateriile la Rîşnov. Timp de o săptămană, jucătorii pregătiţi de antrenorul Viorel Ciubotaru se află într-un stagiu de pregătire. Chiar dacă vremea nu este cea mai prielnică, jucătorii răspund bine comenzilor tehnicianului focşănean. În ciuda frigului, jucătorii, îmbrăcaţi serios, nu lipsesc de la şedinţele de pregătire programate de antrenor. Conducerea clubului a reuşit deja să perfecteze şi două turnee de pregătire. Astfel, săptămana viitoare, va avea loc un turneu organizat de CSM Focşani 2007. La acest turneu şi-au anunţat prezenţa pe langă formaţia gazdă, CSU Suceava, divizionară secundă Ştiinţa Bacău şi o a patra echipă ce va fi stabilită zilele următoare. Partidele urmează a avea loc în zilele de joi şi vineri sau în zilele de vineri şi sambătă.  În perioada 26-28 ianuarie, formaţia focşăneană îşi va testa forţele la Iaşi în cadrul unui turneu de pregătire ce va aduna la start şase formaţii, printre care HC Vaslui, CSM Suceava şi HCM Sighişoara. La începutul lunii februarie, focşănenii vor juca primul meci oficial din acest an. La Sala Polivalentă din Focşani, CSM Focşani 2007 va întalni pe CSM Bucureşti, vicecampioana Romaniei. CSM 2007 a încheiat prima parte a campionatului pe locul 11, cu 14 puncte acumulate. Focşănenii au caştigat partidele cu CSM Satu Mare, atat în deplasare cat şi pe teren propriu, cu CSM Făgăraş, HC Adrian Reşiţa şi au terminat la egalitate jocurile de pe teren propriu cu Steaua şi Politehnica Timişoara. Cel mai important lucru este faptul că aceste puncte au fost obţinute în dauna unor  echipe ce vor intra în play-out. În aceste condiţii, focşănenii  au în acest moment 12 puncte în clasamentul play-out-ului, dacă Steaua şi Polit Timişoara vor rămane printre primele opt clasate. CSM Focşani 2007 mai joacă pe teren propriu cu CSM Făgăraş şi poate obţine alte trei puncte importante. Obiectivul formaţiei în acest sezon este rămanerea în liga naţională, fără a mai ajunge la turneul de baraj. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.