Sport

CS Atletic Adjud, cantonament la Slănic Molodva

Dan Chiriac
9 ian 2017 473 vizualizări
In staţiunea băcăuană se pregătesc şi atleţii de la CSS Adjud

CS Atletic Adjud se pregăteşte pentru sezonul de iarnă, care va debuta la finalul lunii ianurie. Sportivii şi antrenorul Gheorghe Catrinescu au urcat la Slănic Moldova pentru a-şi încărca bateriile.  Timp ce cinci zile, sportivii vor alerga pe pantele din staţiunea băcăuană. Programul de pregătire cuprinde mai multe şedinţe în fiecare zi. Aceştia se pregătesc  alături de atleţii de la CSS Adjud în acest cantonament, urmand ca în perioada următoare să sosească la Slănic Moldova şi alţi sportivi din Adjud. La finalul lunii ianurie sunt programate două concursuri de pregătire la Bacău. Apoi vor urma zonele de calificare la finala campionatului naţional. În luna februarie se vor disputa fazele finale ale competiţiei. Anul trecut, sportivii de la Adjud au obţinut medalii la întrecerile naţionale, îndeplinind astfel obiectivul propus. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.