Sport

Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 au plecat duminică dimineaţă în cantonamentul montan de la Râşnov

Ziarul de Vrancea
8 ian 2017 1808 vizualizări
Sportivii vor alerga la minus 25 de grade Celsius

Duminică dimineaţă, la ora la care scriu aceste rânduri, băieţii antrenaţi de profesorul Viorel Ciubotaru se află deja în drumul spre Râşnov, locul unde până duminica viitoare vor fi în cantonamentul montan obişnuit. Din cantonament vor absenta motivat doar doi jucători ai echipei noastre:  interul dreapta Attila Eros, care de luni, ora 17:00, timp de 5 zile, în perioada 9-13 ianuarie, conform site-ului frh.ro, va face parte din lotul naţional de seniori, sub comanda selecţionerului Xavier Pascual, şi interul stânga Răzvan Răpciugă, aflat la o clinică de recuperare din Târgu Mureş după operaţia de artroscopie suferită la umăr. În rest, întreg lotul este valid, inclusiv extrema stângă Adi Băluţ, dar şi interul stânga George Cadăr, revenit şi el la antrenamente după operaţia suferită la gleznă şi în a cărui recuperare completă se speră până la reluarea campionatului din februarie. Pe băieţii noştri îi aşteaptă o săptămână intensă, de acumulări fizice şi tehnico tactice în aerul tare de munte, dar şi în sala de forţă, după cum îmi spunea profesorul Viorel Ciubotaru. Băieţii noştri se vor întoarce acasă duminica viitoare, destul de probabil până la reînceperea campionatului urmând a fi programate şi câteva meciuri de verificare. Vă reamintesc faptul că primul meci oficial din acest an va fi pe 4 februarie, în Sala Polivalentă din Focşani, în compania celor de la CSM Bucureşti. (Cătălin VLĂDESCU)

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.