Sport

Handbaliştii merg în cantonament la Raşnov

Dan Chiriac
3 ian 2017 966 vizualizări
Locaţia aleasă este cea în care handbaliştii de la CSM 2007 Focşani au efectuat pregătirea şi în precedentul cantonament u antrenorul Viorel Ciubotaru va programa zilnic mai multe şedinţe de pregătire în oraşul braşovean

Vacanţa pentru echipa de handbal masculin CSM Focşani 2007 se apropie de final. La finalul acestei săptămanii, elevii antrenorului Viorel Ciubotaru se vor reuni şi vor pleca într-un stagiu de pregătire montană. Focşănenii se vor deplasa la Raşnov, acolo unde vor efectua un cantonament de o săptămamă. Locaţia aleasă este cea în care handbaliştii de la CSM 2007 Focşani au efectuat pregătirea şi în precedentul cantonament. Perioada de pregătire se anunţă foarte importantă pentru handbalişti. Acumulările din această perioadă vor conta foarte mult în partidele din campionat. Antrenorul Viorel Ciubotaru va programa zilnic mai multe şedinţe de pregătire în oraşul braşovean. Echipa de handbal are la dispoziţie o lună de zile de pregătire înainte de reluarea campionatului. La începutul lunii februarie, focşănenii vor juca primul meci oficial din acest an. La Sala Polivalentă din Focşani, CSM Focşani 2007 va întalni pe CSM Bucureşti, vicecampioana Romaniei. CSM 2007 a încheiat prima parte a campionatului pe locul 11, cu 14 puncte acumulate. Focşănenii au catigat partidele cu CSM Satu Mare, atat în deplasare cat şi pe teren propriu, cu CSM Făgăraş, HC Adrian Reşiţa şi au terminat la egalitate jocurile de pe teren propriu cu Steaua şi Politehnica Timişoara. Cel mai important lucru este faptul că aceste puncte au fost obţinute în dauna unor echipe ce vor intra în play-out. În aceste condiţii, focşănenii au în acest moment 12 puncte în clasamentul play-out-ului, dacă Steaua şi Polit Timişoara vor rămane printre primele opt clasate. CSM Focşani 2007 mai joacă pe teren propriu cu CSM Făgăraş şi poate obţine alte trei puncte importante. Obiectivul formaţiei în acest sezon este rămanerea în liga naţională, fără a mai ajunge la turneul de baraj. Anul trecut, focşănenii au evitat retrogradarea după ce au disputat un baraj, la Braşov. În meciul decisiv, CSM Focşani 2007 a trecut cu 20-19 de CSU Suceava, după un gol marcat de Miroiu în ultima secundă a jocului, din aruncare de la şapte metri. La un scor de egalitate, sucevenii ar fi caştigat grupa şi implicit ar fi rămas direct în liga naţională.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.