Sport

Mesaje optimiste de la FRF

Ziarul de Vrancea
27 dec 2016 618 vizualizări
Răzvan Burleanu spune că optimismul trebuie să fie ponderat şi cere răbdare şi încredere iubitorilor fotbalului, iar selecţionerul Christoph Daum le mulţumeşte pentru susţinere

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, spune că fotbalul romanesc încheie anul 2016 "pe linia de plutire" şi că există premise pentru rezultate mai bune, avand în vedere tinerii de talent care au intrat în circuitul echipei naţionale şi jucătorii romani care au început să confirme în campionatele puternice. "Fotbalul romanesc încheie anul pe linia de plutire. Am avut în prima parte a anului euforia calificării la Euro-2016, iar din vară am început să ne mai temperăm la performanţele naţionale. Pe de altă parte, avem premise pentru rezultate mai bune, dacă privim spre tinerii de talent care au intrat în circuitul echipei naţionale, precum Benzar, Marin sau Rotariu, sau spre jucătorii romani care au început să confirme în campionate puternice, precum Andone şi Chiricheş. La nivel de cluburi am avut cateva prestaţii spectaculoase la nivel european, dar mergem mai departe la primăvară doar cu o echipă, deci din nou suntem încercaţi de un entuziasm ponderat", a afirmat Burleanu într-un mesaj video postat pe site-ul FRF.
Oficialul federal a precizat că la nivelul FRF s-au pus bazele unui sistem de creştere a tinerelor talente şi, dacă se va menţine ritmul de dezvoltare, în caţiva ani Romania va avea "din nou o mare echipă naţională". "Vă pot spune însă că la nivelul FRF avem rezultate interesante, mai puţin vizibile însă astăzi. Am pus bazele unul sistem de creştere a tinerelor talente, prin competiţii multiple, centre de excelenţă, prin elaborarea unei metodologii de antrenare la nivel de copii şi juniori. Dacă reuşim şi avem forţa necesară să menţinem ritmul acesta de dezvoltare, cu siguranţă vom avea din nou o mare echipă naţională în caţiva ani. Vă urez tuturor iubitorilor fotbalului să aveţi răbdare şi să rămaneţi alături de sportul vostru preferat în continuare şi sunt sigur că nu vă vom dezamăgi. La mulţi ani!", a adăugat conducătorul FRF.
Şi selecţionerul Christoph Daum le-a transmis un mesaj iubitorilor fotbalului înaintea noului an, el urandu-le suporterilor să aibă sărbători de iarnă frumoase şi precizand că le este recunoscător pentru susţinerea impresionantă:  “Dragi fani ai fotbalului şi voi, toţi cei care faceţi parte din familia fotbalului romanesc, aş dori să vă urez să aveţi parte de momente pline de linişte şi pace, în perioada sărbătorilor de iarnă! Să vă simţiţi minunat alături de familie şi prieteni şi să aveţi un Crăciun fericit. Vă urez toate cele bune în noul an şi îmi doresc să putem împărtăşi cu voi momente pline de bucurie şi succes. Noi, jucătorii şi staful echipei naţionale a Romaniei, vă suntem recunoscători pentru susţinerea voastră impresionantă. Ştim mereu: împreună suntem mai puternici. Vă mulţumesc şi vă transmit cele mai bune ganduri pentru anul 2017", a spus Daum într-un mesaj video postat pe site-ul FRF. Christoph Daum este antrenorul principal al reprezentativei Romaniei din luna iulie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.