Sport

Gala Sportului are loc luni seara

Dan Chiriac
18 dec 2016 1034 vizualizări
Cel mai bun sportiv al judeţului, în funcţie de punctajul realizat după criteriile MTS, este atletul Ionuţ Dogaru, de la LPS Focşani

Gala Laureaţilor Sportului Vrâncean 2016, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, unde vor fi premiaţi cei mai merituoşi sportivi şi antrenori ai judeţului, se va desfăşura luni seara de la  ora 19.00,  la Restaurantul Davids. În cadrul festivităţii vor fi premiaţi laureaţii sportului la nivelul judeţului Vrancea, în baza performanţelor obţinute la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale în anul 2016, astfel: sportivi discipline sportive olimpice şi neolimpice, antrenori discipline sportive olimpice şi neolimpice, asociaţii judeţene pe ramură de sport jocuri sportive. Totodată se vor înmâna distincţii oficialităţilor locale şi judeţene pentru implicarea şi susţinerea fenomenului sportiv, cât şi reprezentanţilor mass-media. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea va premia cu diplome, trofee şi bani laureaţii acestui eveniment. Fondul de premiere este de 10.000 de lei. Cel mai bun sportiv al judeţului, în funcţie de punctajul realizat după criteriile MTS, este atletul Ionuţ Dogaru, de la LPS Focşani. Acesta este urmat în clasament de colegul său de club, Ionuţ Pleşu. Tot un atlet, Răzvan Ghiroghiaş ocupă ultima poziţie a podiumului. Toţi sunt pregătiţi de profesorul Marius Batog. În aceste condiţii, topul realizat de LPS Focşani îi va avea pe cei trei pe podiumul de premiere. Pe locul patru în ierarhia judeţului s-a clasat Claudia Prisecaru, cea care, deşi are medalii la naţionale şi balcaniadă, nu a prins podiumului pentru că nu a concurat în întrecerile seniorilor, aşa cum s-a întamplat în cazul primilor trei clasaţi. Acest lucru a contat în punctajul realizat conform grilei MTS. Claudia Prisecaru este în schimb cea mai bună sportivă a clubului CS Unirea Focşani în 2016. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.