Sport

Selecţionata arbitrilor vranceni, locul trei la Cupa Prieteniei

Dan Chiriac
18 dec 2016 1001 vizualizări
Portarul Danilete Iorga, în varstă de 67 de ani, a fost declarat cel mai bun portar al turneului

Selecţionata arbitrilor vranceni a jucat sambătă la cea mai importantă competiţie organizată de Comisia Centrală a Arbitrilor, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău. Selecţionata Vrancei a terminat pe poziţia a treia la Cupa Prietenia, competiţie ce s-a disputat în Sala Sporturilor şi în Sala LPS din Buzău. Primul meci al arbitrilor vranceni le-a adus în faţa echipa gazdă. Buzoienii au condus cu 2-0, la pauză şi totul părea pierdut. Revenirea vrancenilor din repriza a doua nu a fost pe placul gazdelor. Scorul final, 3-2, a adus eliminarea din competiţie a buzoienilor. În al doilea joc, Selecţionata Vrancei a trecut cu 4-3 de Braşov 2, cea care avea să devină campioana acestei ediţii. Meciul a fost la discreţia vrancenilor, care au condus cu 4-1 şi au primit două goluri pe final. În sferturi, Vrancea urma să joace cu Braşov 1, numai că organizatorii au decis ă ţină un meci de baraj între braşoveni şi selecţionata din Botoşani. Astfel, adversara din sferturi a devenit formaţia din nordul Moldovei. Vrancea s-a impus cu 7-4 şi a ajuns printre cele mai bune patru echipe. Semifinala cu Ilfovul s-a disputat în condiţii aparte. Vrancea era la al patrulea joc în mai puţin de opt ore. Mai mult, organizatorii au interclat un meci de gală între cele două semifinale, făcand ca jucătorii să aştepte în vestiare aproape patru ore între partida din sferturi şi cea din semifinale. Astfel, Vrancea a cedat cu 2-6 în faţa ilfonevilor. Realitatea în teren a fost însă alta, scorul fiind 2-3 cu doar cateva minute înainte de final. Oboseala şi încercările de a egala, au făcut ca ilfovenii să mai înscrie de trei ori. De altfel, oboseala a contat şi în finală, acolo unde Ilfovul a cedat cu 1-3 în faţa braşovenilor. Portarul vrancenilor, Danilete Iorga a fost declarat cel mai bun portar al turneului.  competiţia s-a bucurat de prezenţa preşdintelui FRF, Răzvan Burleanu. Acesta a jucat într-un meci demonstrativ, care i-a avut pe teren pe Miodrag Belodedici şi Jan Vlădoiu. Lotul formaţiei vrancene a fost  format din următorii arbitri sau observatori: Danilete Iorga, Octavian Bucătaru, Marius Stoica, Cristi Voicu, Dorinel Meiroşu, Cosmin Milea, Iulian Iacob, Ionuţ Grigore, Elvis Ilaş, Sorin Bîrzan, Dan Chiriac, Florin Tudosă, Mădălin Andreevici. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.