Sport

Steaua cazonă prinde contur

Ziarul de Vrancea
14 dec 2016 1155 vizualizări
Secţia de fotbal a CSA Steaua va beneficia de 300.000 de euro, din venituri proprii şi va fi înscrisă direct în Liga a IV-a

Secţia de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua va avea un buget pentru sezonul viitor al Ligii a IV-a de aproximativ 300.000 de euro, provenit din venituri proprii, a afirmat, ieri, preşedintele clubului, Cristian Petrea.“Pentru Liga a IV-a avem un buget prevăzut de aproximativ 300.000 de euro, care va fi susţinut în totalitate din veniturile proprii ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi nu din fonduri publice. Sunt venituri din sponsorizări, din valorificarea infrastructurii, din transferuri de jucători, din bilete vandute la diverse competiţii”, a declarat Petrea, într-o conferinţă de presă.

Oficialul CSA Steaua este convins că Asociaţia Muncipală de Fotbal Bucureşti va înscrie noua echipă în Liga a IV-a, şi nu a V-a, întrucat îndeplineşte criteriile cerute la acest nivel. Întrebat dacă mai există discuţii cu reprezentanţii FC Steaua pentru preluarea mărcii caştigată în instanţă de către CSA Steaua, Petrea a spus că au fost sistate, de vreme ce noua echipă va evolua sub numele Steaua Bucureşti. “Acum societatea comercială îşi desfăşoară activitatea în campionat cu denumirea comercială. Noi avem o acţiune în justiţie prin care nu cerem radierea societăţii, ci schimbarfea denumirii. Noi dorim să ne protejăm patrimoniul”, a mai spus preşedintele CSA Steaua. Marius Lăcătuş va ocupa funcţia de antrenor coordonator al secţiei de fotbal a CSA Steaua, dar nu se va ocupa efectiv de pregătirea echipei, urmand a fi angajat un alt tehnician care va avea această sarcină.

Fostul atacant al Stelei a afirmat că noua echipă va evolua pe unul dintre terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea şi că va avea dreptul să evolueze peste patru ani în Liga I: “Vom juca în Ghencea, din cate ştiu eu terenul cinci poate asigura 500 de locuri, cat este prevederea regulamentară la Liga a IV-a. Dacă numărul suporterilor va fi mai mare, probabil că se va suplimenta. Cine ar putea să ne interzică să jucăm în Liga I? Din cate ştiu eu, un club departamental nu poate juca în cupele europene, participarea în Liga I cred că este posibilă. Noi ne dorim ca încet încet să atragem oameni care sunt dispuşi să investească la această echipă, să se alăture acestui proiect. Pe mine declaraţiile anumitor persoane mă ambiţionează mai mult. Mă ambiţionează să demonstrăm că putem forma o echipă puternică. Nu ne aşteptam ca toată lumea să privească cu ochi buni acest proiect, ar fi trebuit să fim nebuni. Sunt oameni, şi trebuie să ţinem cont de părerile lor, care nu văd cu ochi buni acest priect. Rămane să demonstrăm prin fapte că putem duce la bun sfarşit acest proiect şi că s-au înşelat atunci cand au făcut aceste afirmaţii”.

La sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua au fost prezenţi şi aproximativ 50 de suporteri stelişti de la Peluza Sud, Lăcătuş afirmand că îşi doreşte cat mai mulţi fani indiferent de facţiunile din care aceştia provin. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vrinceanu, acum 2660 zile, 11 ore, 10 secunde
Daca nu va avea dreptul ca in viitor sa joace in cupele europene atunci care e rostul infiintarii acestei echipe? Din ambitia stupida a unora va fi o cheltuire inutila de bani in detrimentul altor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.