Sport

Şumudică s-a săturat de Astra

Ziarul de Vrancea
9 dec 2016 539 vizualizări
Tehnicianul este supărat că n-a fost respectat de patron şi că au fost vanduţi jucătorii

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat după ce Astra Giurgiu s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, că indiferent ce se va întampla pentru el Astra este un capitol închis şi că vrea să plece la o grupare unde va fi respectat. 

"Am vrut să termin OK şi să mergem mai departe. Cred că ar trebui să fiu înţeles şi să nu mi se pună piedici în a pleca. M-au deranjat toate transferurile care s-au făcut. Am tot vandut, vindem, vindem. Ceea ce se întamplă aici este lipsă de respect crasă. Astra pentru mine este un capitol închis. Nu vorbesc cu patronul, este un om care nu vrea să aibă dialog. Dacă danşii vor să continuăm fiindcă ne leagă o clauză voi vedea în continuare. Jucătorii trebuie să ştie că au avut antrenor care a avut mai mult decat suflet. Mă simt nerespectat din partea unor persoane", a spus Şumudică la Dolce Sport.

Tehnicianul a mai declarat că oficialii clubului Gaziantepspor, cu care se află în discuţii avansate, au fost prezenţi la meciul de pe Arena Naţională şi a menţionat că ar trebui ca gruparea giurgiuveană să îl lase să plece, din respect. El a precizat însă că nu este dispus să achite clauza din contract. "Am obosit şi am decis ca astăzi să fie ultimul meu meci la Astra. O spun cu părere de rău, chiar dacă va trebui să plătesc o compensaţie, după ce am adus 15 milioane de euro nu sunt dispus să o plătesc. Sunt în discuţii avansate cu Gaziantep încă din vară, i-am tot amanat. Îi respect pe cei din conducere, dar eu nu sunt o persoană respectată. Trebuia să ţinem şapte jucători şi să luăm campionatul din nou. Dar noi am fost nevoiţi să vindem. Am tăcut pană acum, dar asta este decizia mea. Gaziantep a venit la meci în această seară şi dacă ajung la un consens cu echipa mea şi din respect ar trebui să mă lase să plec o voi face", a spus Şumudică. Marius Şumudicăa precizat că poate va continua la Astra, dacă nu va găsi un club care să plătească 150.000 de euro, clauza prevăzută în contractul său cu Astra. .

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.