Sport

Tamaş face, Tamaş desface

Ziarul de Vrancea
8 dec 2016 1078 vizualizări
Villarreal - Steaua 2-1 (1-0) în grupa L a Ligii Europa la fotbal

Villarreal: Asenjo – Gaspar, Musacchio (’39 – A. Gonzalez), Ruiz, Costa – dos Santos, Trigueiros, Bruno, Soriano – Bakambu (’85 – Rodrigo), Sansone (’80 – Borré). Antrenor: Fran Escribá.
Steaua: Niţă  - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Pintilii (’54 – Achim), Bourceanu – Enache (’46 – Golubovic),  Boldrin (’77 – Ov. Popescu), William – Popa. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Arbitru: Manuel Gräfe (Germania)
Cartonaşe galbene: Bakambu / Enache, Tamaş 2, Golubovic, Achim
Cartonaş roşu: Tamaş (’79)
1-0, min. 15: Trigueiros centrează de pe dreapta, Sansone şutează, respinge Niţă în faţă şi tot Sansone reia în plasă.
1-1, min. 55: centrare foarte bună trimisă de Tamaş şi Achim reia în plasă cu capul de la 5 metri.
2-1, min. 89: Trigueiros şutează de la 16 metri, cu boltă, sancţionand ieşirea avansată a lui Niţă.

Jalnic a început echipa bucureşteană meciul de pe stadionul “El Madrigal”! Cu vechea marotă “Popa – varf”, Steaua nu a contat în prima parte a meciului cu Villarreal iar scorul de 1-0 este prea mic pentru felul în care au descurs ostilităţile. În afară de golul marcat de Sansone, “submarinul galben” a mai avut cel puţin trei situaţii de gol, şutul slab al lui Trigueros (’30), lovitura de cap a lui Bakambu, flancat de Moke, peste poartă din centrarea laboriosului Mario Gaspar şi, mai ales, ratarea imensă a lui Bakambu, în ultimul minut, cand bravul Niţă a plonjat la picioarele congolezului, iar apoi Tamaş a degajat decisiv. S-ar putea spune că şi Steaua a avut un sfert de ocazie (’16), la o angajare a lui Boldrin, dar cand Popa stă cu spatele la poartă, iar Enache preia ca în curtea grădiniţei, ce ocazie mai poate fi? 
În partea secundă, chiar dacă “Reghe” l-a adus pe Golubovic şi l-a pus pe Adi Popa la locul său pe dreapta, jocul Stelei continua să scarţaie, cu un nivel sporit de erori individuale. A venit o clipă de inspiraţie a antrenorului, care l-a introdus în teren pe Achim, în locul uzatului Pintilii şi acesta a fructificat excelenta centrare a lui Tamaş. Gazdele au atacat susţinut, iar bucureştenii au aşteptat ocazia de a da lovitura,  William a şutat periculos în min. 69, Asenjo a respins în corner, iar lucrurile s-au complicat în final, cand Tamaş a luat al doilea “galben” pentru o tragere de tricou. Golul superb al lui Trigueiros a îngropat speranţele Stelei. Niţă şi-a spălat păcatele la intervenţiile lui Bruno şi Soriano, iar în ultima secundă Golubovic a ajuns prea tarziu la o minge pe care scria gol.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.