Sport

Prosport, locul trei la Memorialul Ola

Dan Chiriac
5 dec 2016 779 vizualizări
Vlad Lambru a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului

Sâmbătă şi duminică a avut loc, la Sala Siderurgistul din Galaţi, faza zonală a Memorialului "Gheorghe Ola" (pentru jucătorii născuţi după 1 ianuarie 2007). Noua echipa a grupei 2007 de la Prosport Focşani a reusit un turneu bun, obţinând două victorii şi un rezultat de egalitate. A pierdut doar partida cu Academia Hagi, echipă ce îi are în componenţă pe cei mai buni jucători de la Prosport Focşani, Mihai Iliescu şi Darius Băncilă. De altfel, cei doi au marcat constant în partidele jucate de constănţeni. Focşănenii au jucat la Galaţi fără jucătorii Mihai Iliescu şi Darius Băncilă, Luca Macsim, plecat în Anglia şi Robert Martac, retras pentru o perioadă de timp. “Am prestat cel mai frumos joc, am fost de departe cea mai bună echipă de la Galaţi. Au spus-o specialiştii prezenţi. A lipsit ceva ce nu poate fi antrenat: şansa. În unanimitate de voturi, căpitanul grupei 2007 de la Prosport Focşani, Vlad Lambru, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului. Trebuie spus că Iliescu Mihai şi Darius Băncilă, jucători la Academia Gheorghe Hagi se antrenează doar la Prosport Focşani, dar vor fi prezenţi la turneul final. În frunte cu cei doi copii care de 4 ani se antrenează doar la Prosport Focşani, grupa 2007 de la AGH va participa la turneul final”, ne-a spus Laurenţiu Muscalu, preşedintele Prosport Focşani. Antrenorii Adrian Schineşte şi Laurenţiu Muscalu au deplasat următorul lot de jucători: Lensu Alexandru şi Profiroiu Alexandru, portari, Răileanu Cristian, Gugeanu Iosif, Spulber Sebastian, Gaiu Mario, Ţuchel Rareş, Lal Mario, Zainea Andrei şi Lambru Vlad, jucători de câmp. La finalul competiţiei organizatorii au oferit constănţeanului Andrei Maer trofeul pentru “Cel mai bun portar al competiţiei”.

Rezultatele turneului zonal al Memorialului "Gheorghe Ola" (2007), de la Galaţi:

Sâmbătă, 3 decembrie 2016

ora 9.00: Delta Tulcea - Prosport Focşani 3-8

ora 10.00: Luceafărul Brăila - Junior Galaţi 3-6

ora 11.00: Prosport Focşani – Academia Hagi 1-4

ora 16.00: Delta Tulcea - Luceafărul Brăila 3-3

ora 17.00: Junior Galaţi – Academia Hagi 1-2 

Duminică, 4 decembrie 2016

ora 9.00: Delta Tulcea - Junior Galaţi 2-5

ora 10.00: Luceafărul Brăila - Prosport Focşani 1-2

ora 11.00: Academia Hagi- Delta Tulcea 2-2 

ora 16.00: Junior Galaţi - Prosport Focşani 2-1

ora 17.00: Academia Hagi - Luceafărul Brăila 6-0 

Clasament final: 1.Academia Hagi 10p, 2.Junior Galaţi 9p, 3.Prosport Focşani 6p, 4.Delta Tulcea 2p, 5.Luceafărul Brăila 1p.La Galaţi, pe 3-4 decembrie, s-a desfăsurat turneul de zona al Trofeului ,,Gheorghe Ola”. De fapt a fost practic turneul final. A fost un turneu la care au participat medaliatele cu aur şi bronz de la ediţia din anul precedent, respectiv Academia Hagi şi Prosport Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.