Sport

Cupe în toată Europa

Ziarul de Vrancea
1 dec 2016 1223 vizualizări
Zidane junior a făcut safteaua la Real * Cupa Ligii Angliei a ajuns în prag de semifinale

Atacantul Florin Andone a evoluat pe toată durata partidei pe care echipa sa, Deportivo La Coruña, a pierdut-o, marţi, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), cu Betis Sevilla, în manşa tur a 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. Într-un alt meci din aceeaşi fază a competiţiei, fundaşul Răzvan Ochiroşii a jucat şi el tot meciul pe care divizionara secundă Alcorcon l-a terminat la egalitate, acasă, scor 1-1 (0-0), cu Espanyol Barcelona.  Într-un alt meci, Real Madrid a învins pe teren propriu cu 6-1 echipa de liga a treia Cultural Leonesa. Enzo Zidane, în varstă de 21 de ani, fiul tehnicianului Zinédine Zidane, a debutat la acest joc în prima echipă a clubului madrilen şi a înscris un gol. Enzo Zidane a intrat pe teren în minutul 46 şi a marcat în minutul 63.  Real s-a calificat în optimi, meciul tur disputandu-se în devans, scor 7-1 pentru Real. În schimb, Barcelona a jucat, ca şi Real, cu multe rezerve (cele două echipe se pregătesc pentru “clasicul” de sambătă) şi a remizat, scor 1-1, în deplasare cu formaţia din “Segunda”, Hercules Alicante. Villarreal, adversara Stelei în grupele Ligii Europa, a învins în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa de liga a treia CS Toledo, golurile fiind înscrise de Adrian (autogol), Bakambu şi Castillejo. Alte rezultate: Formentera – Sevilla 1-5; Cordoba – Malaga 2-0; Granada – Osasuna 1-0; Guijuelo – Atletico Madrid 0-6; Murcia – Celta Vigo 0-1;
* Manchester United s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce a trecut, scor 4-1, de West Ham United, în timp ce Arsenal a fost eliminată, scor 0-2, de Southampton. United s-a impus prin golurile marcate de Zlatan Ibrahimovic (‘2, ‘90^3) şi Anthony Martial ('48, '62). Pentru West Ham a punctat Ashley Fletcher ('35). La Southampton, golurile au fost marcate de Clasie (’13) şi Bertrand (’38). În semifinale, United va întalni Hull City, iar Southampton va juca în compania echipei Liverpool.
* Echipele AC Cesena, din liga a doua, şi Chievo Verona s-au calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei, după ce au trecut de formaţiile Empoli şi Novara (Serie B), în turul patru al competiţiei. AC Cesena a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 după prelungiri, pe Empoli. Chievo Verona a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de Novara. Golurile învingătorilor au fost marcate de Inglese 2 şi Cesar.  Alte rezultate: Torino – Pisa 4-0; Palermo – Spezia 0-1; Atalanta – Pescara 3-0; Sampdoria – Cagliari 3-0. Partidele  Genoa - Perugia (liga a doua) şi Bologna - Hellas Verona (liga a doua) s-au jucat aseară.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.