Sport

N-avem caini de vanzare

Ziarul de Vrancea
29 nov 2016 857 vizualizări
Directorul sportiv Ionel Dănciulescu de la Dinamo nu acceptă să se vandă fotbalişti la Steaua.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a comentat intenţiile patronului FC Steaua, Gigi Becali, de a prelua o parte a drepturilor federative ale mijlocaşului Dorin Rotariu, aflată în proprietatea ACS Poli Timişoara, înaintea derbiului de astăzi spunand că fotbalistul nu se va transfera decat la o grupare din străinătate. “Asta e strategia lor înaintea meciurilor mai importante. Eu nu cred că va fi cazul nici lui Gnohéré, de Rotariu nici nu poate fi vorba. Sunt jucători la care noi ţinem foarte mult. Noi încercăm să construim un grup unit în jurul lui Roti. El are contract cu noi, se simte bine aici şi sunt convins că va avea evoluţii din ce în ce mai bune. şi de plecat, va pleca numai afară” a spus Dănciulescu. Întrebat cum comentează afirmaţiile patronului FC Steaua, Gigi Becali, legate de Rotariu, antrenorul Ioan Andone a spus: “Pe mine m-ar ambiţiona asta în locul jucătorului. Bravo lor că vor să-i facă o ofertă. Ştiu că nu vor ajunge niciodată acolo. Sunt nişte declaraţii... Asta e politica lor. Toate sunt invenţii ale lui Gigi Becali. Bizonul eu nici nu cred că înţelege ce se întamplă. Sincer, eu cred că dacă intră şi are ocazia, le dă trei goluri. Nu cred că pe Bizon îl motivează sau demotivează că vede că Steaua are un interes pentru el”.
Mijlocaşul Dorin Rotariu nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Becali, spunand că este bucuros că joacă pentru Dinamo. “Tot ce am avut de spus, am discutat cu Dănciulescu şi Mutu. Eu vreau să-mi văd de fotbal. Mă bucur că sunt la Dinamo, echipa cu galeria cea mai bună, aşa cum a demonstrat-o la fiecare meci. Au fost alături de noi, mai ales în momentele grele. Au fost tot timpul la cel mai înalt nivel. Noi, ca echipă ne dorim un trofeu, asta e cel mai important pentru echipă, să aibă performanţe. Sper ca acest lucru să se întample cu mine în echipă”, a declarat Rotariu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.