Sport

Poliţia Panciu, campioană în premieră la Cupa 1 Decembrie

Dan Chiriac
29 nov 2016 1720 vizualizări
Selecţionata presei sportive a terminat la egalitate, 9-9, partida jucată cu echipa poliţiştilor

Luni, la baza sportivă ”La Castel” din Focşani au loc finalele tradiţionalului turneu de fotbal organizat de poliţia vranceană cu ocazia zilei naţionale. Vinerea trecută au avut cele două semifinale, în urma cărora formaţiile IPJ şi Poliţia Panciu au ajuns în marea finală. Secţia Goleşti/Coteşti s-a impus în finala mică în faţa celor de la IPJ 2. Poliţia Panciu a reuşit să caştige în premieră competiţia organizată de Asociaţia Sportivă Dinamo Focşani. Condusă din teren de şeful poliţiei orăşeneşti, comisarul şef Nicolae Scutaru,  echipa din Panciu a reuşit să se impună după prelungiri. Deşi a fost condusă cu 1-0 şi 2-1, formaţia pănceană a revenit de fiecare dată şi a marcat golurile victoriei în cele două reprize de prelungiri. Scorul final a fost 4-2. Organizatorii  au oferit la final premii pentru primele patru clasate, dar şi celor două echipe ce au disputat meciul demonstrativ. Cel mai tehnic jucător al turneului a fost desemnat Cătălin Voinea, de la Poliţia Panciu. Component al echipei de fotbal din Panciu, Voinea a fost şi de această dată un om important pentru echipa poliţiştilor ce au cucerit trofeul. Cel mai bun portar a fost ales Mircea Cherciu, de la Secţia Coteşti. Între cele două finale a avut loc tradiţionalul meci între selecţionata presei sportive şi selecţionata de old-boys a poliţiei condusă de Enache Manolache. Meciul va reprezenta revenirea pe terenul de joc, chiar şi doar pentru cateva minute a lui Viorel Paizan. Căpitanul  echipei presei s-a întors pe teren după accidentul vascular suferit la începutul acestui an. În randul echipei poliţiei au jucat printre alţii Ionel Brăileanu, Enache Manolache, Cornel Vizitiu, Marius Constantin, Tudorel Ivan sau Iulian Lupuşoară. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.