Sport

Final de tur în Liga Naţională la Handbal. Suntem în grafic!

Cătălin VLĂDESCU
25 nov 2016 6753 vizualizări
Joi după-amaiaza, am avut parte de încă un meci de gală, cu o altă echipă de primă mărime din Liga Naţională la handbal, HC Odorheiu Secuiesc. Băieţii noştri au pierdut strâns, la mare lupta, 25-27(10-14) un meci ale cărui ultime trei, patru minute s-au jucat cu fenomenalul public focşănean în picioare, aplaudând şi încurajând la unison echipa.


 Experienţă şi valoarea jucătorilor din oraşul de pe Târnava Mare au cântărit până la urmă decisiv. Ceea ce vreau să remac încă o dată, cu bucurie, este ataşamentul de neclintit al focşănenilor pentru această echipă. Aseară pe grupurile suporterilor,de pe reţelele de socializare, mesajele de susţinere şi apreciere pentru determinarea jucătorilor, nu contenau, o suporteră a echipei făcând chiar, imediat după terminarea meciului, un desen ce spune mai mult decât o mie de cuvinte.

 

Este drept, echipa mai are încă lucruri de pus la punct. Îndrăznesc să spun că acestea ţin mai mult de factorul mental, decât de cel strict sportiv, dar sunt convins că şi acestea se vor rezolva până la urmă.Pentru a încheia într-un mod pragmatic, obiectiv, o să vă spun că la finalul acestui tur de campionat, dacă acum ar începe play-out-ul, echipa noastră ar fi pe locul 2(play-out), locul 10(dacă ţinem cont de toate competitoarele), cu 9 puncte, din totalul de 11 de acum, pentru că am fi nevoiţi să scădem un punct obţinut cu Steaua şi încă unul cu Timişoara, echipe ce foarte probabil vor prinde play off-ul, ceea ce înseamnă rămânere în Liga Naţională fără baraj! Clasamentul complet, din acest moment, pentru play-out, luând în calcul configuraţia actuală play-of/play-out, hazardandu-mă şi spunând, cu o probabilitate destul de mare, este următorul: 1) Suceava-12 pct.(retur-meci pe terenul nostru); 2) C.S.M. Focşani 2007-9 pct; 3) AHC Dunărea Călăraşi-7 pct(retur-meci pe terenul nostru); 4) CS HC Adrian Petrea Reşiţa-6 pct.(retur-meci în deplasare); 5) CSM Satu Mare(retur-meci pe terenul nostru); 6) CSM Făgăraş-6 pct.(retur-meci pe terenul nostru). Vom mai avea prilejul pentru astfel de calcule... Returul începe fără pauză, pe 4 decembrie, cu meciul băieţilor noştri de la Bucureşti, cu Steaua.    (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.