Sport

Greu, dar nu imposibil!

Dan Chiriac
23 nov 2016 659 vizualizări
CSM Focşani 2007 - HC Odorhei, joi, ora 16.00, în Liga naţională de handbal. Intrarea la meci costă 5 lei

În Polivalenta din Focşani se joacă joi, de la ora 16:00, unul dintre meciurile atractive ale rundei din liga naţională de handbal. Interesul în jurul acestei partide a crescut foarte mult, mai ales că Televizuea Romană a decis în ultimul moemnt să transmită în direct jocul de la Focşani. Gazdele vin după cinci înfrîngeri consecutive şi vor să obţină primele puncte în campionat după superba victorie din partida cu Adrian Petrea Reşiţa. De atunci, elevii lui Viorel Ciubotaru au pierdut întalnirile de pe teren propriu cu HC Dobrogea Sud şi HC Vaslui, dar şi pe cele din deplasare de la Călăraşi, Suceava şi Dinamo. Este timpul ca echipa să se mobilizeze din nou exemplar şi ajutată de publicul din tribune să obţină un rezultat favorabil. Focşănenii trebuie să şteargă şi impresia lăsată în partida din sezonul trecut cu HC Odorhei. Atunci, harghitenii au defilat în Sala Polivalentă din Focşani, iar publicul a înţeles încă din primele minute ale jocului că acestea curge într-o singură direcţie. De atunci s-au schimbat însă multe din datele problemei, astfel încat, focşănenii trebuie joi să ofere publicului un meci frumos şi chiar un reuzltat favorabil. Înaintea acestui meci, HC Odorhei se află pe locul trei, cu  26 puncte, iar CSM Focşani 2007 ocupă poziţia a 11-a cu 11 puncte. CSM Focşani 2007 va evolua contra celor de la HC Odorhei şi în optimile de finală ale Cupei Romaniei. Partida va avea loc pe data de 17 decembrie, în sala din oraşul harghitean. Meciul de joi este transmis în direct pe TVR HD. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.