Sport

Golul sezonului reuşit de Marin în secunda 3

Dan Chiriac
21 nov 2016 579 vizualizări
Vlad Marin, jucătorul echipei de juniori A de la liceul cu Program sportiv Focşani, a reuşit golul sezonului.

Acesta a marcat în secunda trei, imediat după lovitura de începere a partidei cu Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a 13-a a campionatului. Atacantul focşănean l-a susprins pe portarul advers cu o execuţie de la mijlocul terenului. Golul poate fi văzut la adresa //youtu.be/vEt2x6ycSHk. reuşita poate fi comprată cu golul marcat de Hagi pe cand evolua în Spania, la Real Madrid. Echipele de juniori republicani de la LPS Focşani au jucat sambătă în campionat în faţa echipei CS Suporter Club Oţelul Galaţi. Noua formaţie este înfiinţată în acest an de fanii gălăţeni şi va continua tradiţia clubului Oţelul Galaţi, intrat în faliment . La juniori A, oaspeţii se aflau pe primul loc al clasamentului, lucru care nu s-a confirmat prin evoluţia din teren. Focşănenii s-au impus cu 2-0. La juniori B, LPS Focşani a caştigat tot cu 2-0. Echipele de juniori republicani mai dispută săptămana viitoare încă o etapă de campionat, pe teren propriu cu LPS Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.