Sport

CSM Focşani a bifat victoria în partida de la Lieşti

Dan Chiriac
20 nov 2016 692 vizualizări
Sporting Lieşti - CSM 2007 Focşani 0-2 (0-1), într-o partidă de pregătire u marţi, focşănenii joacă pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat, cu începere de la ora 14.00

Echipa CSM Focşani 2007 a jucat sambătă o nouă partidă de pregătire în compania echipelor din liga a treia. Pe Lieşti Arena, echipa pregătită de Vasile Burgă şi Adrian Toma a înfruntat una din fruntaşele seriei întai a ligii a treia. Partida a fost la discreţia focşănenilor care au deschis scorul încă din minutul 10. Predoiu a transformat impecabil o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Gazdele au ajuns rar la poarta adversă, în timp ce atacanţii focşăneni au pus multe probleme defensivei adverse. Intrarea lui Remus Popa şi Ionuţ Manu a dinamizat şi mai mult jocul echipei. Cei doi au contribuit decisiv la golul doi, marcat de Popa din pasa lui Manu, în minutul 65. Mai mult, focşănenii au mai reuşit un contraatac superb cu cinci minute de final, dar o poziţie de offsaid a împiedicat marcarea celui de-al treilea gol.  Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma au fost mulţumiţi de jocul echipei în cele două partide jucate în această săptămană. Aceştia au folosit următoarea formaţie: Borş - Negrea, Grama, Mitală,, Mihai – Chivu, Lupu, A.Duca, Pădineanu – Pasăre, Predoiu. Au mai intrat  Lăbunţ, Grigorică, Remus Popa, Manu, Ivanciu, G. Duca. Din păcate, nici la acest joc nu a fost prezent Negoescu, accidentat în partida din ultima etapă a Superligii Altdorf Tehnik, în partida de la Gugeşti.  “Suntem mulţumiţi de evoluţia echipei în cele două partide de pregătire cu echipe de liga a treia. Am arătat că suntem pe drumul cel bun, iar echipa se poate lupta cu formaţii din eşalonul superior. Suntem pe drumul cel bun şi sperăm să continuăm aşa”, ne-a spus Gigi Căldare, preşedintele echipei focşănene. Şi conducerea tehnică este mulţumită de evoluţia jucătorilor. “Au fost două meciuri reuşite din toate punctele de vedere. Tactic au respectat ce le-am cerut noi, fizic nu a fost diferenţă faţă de echipe de liga a treia. În unele momente am dominat, am şi marcat, e un lucru foarte bun pentru noi. Ne dorim să mergem pe aceeaşi linie în partidele cu echipele de ligă superioară”, ne-a spus Adrian Toma. Conducerea echipei a perfectat pentru marţi un amical cu CSM Rîmnicu Sărat. Partida va avea loc cu începere de la ora 14.00 pe stadionul “Milcovul”. CSM Focşani 2007 este campioană de toamnă în Superliga Altdorf Tehnik. Focşănenii s-au impus cu scorul de 6-2 în derby-ul ultimei etape, desfăşurat duminică la Gugeşti. CSM 2007 a încheiat turul cu 31 de puncte, pierzand doar două puncte în deplasarea de la Odobeşti, unde a remizat, 2-2. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.