Sport

Gazdele se gandesc la derby, oaspeţii la puncte!

Dan Chiriac
18 nov 2016 936 vizualizări
Dinamo - CSM Focşani 2007, duminică de la ora 11.15, în liga naţională de handbal u partida poate fi vizionată pe Digisport şi Dolcesport

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 susţine duminică un meci în liga naţională în compania ocupantei poziţiei a doua în clasament, Dinamo Bucureşti. Partida a fost programată pentru duminică, după ce dinamoviştii au jucat joi seara un meci din Liga Campionilor, în sala Dinamo. După partidele susţinute în Europa, dinamoviştii pleacă cu prima şansă în jocul de duminică. Dar în sport s-au văzut de multe ori surprize. Chiar dacă şansele focşănenilor par la prima vedere nule, elevii lu Viorel Ciubotaru speră să facă un meci bun şi să obţină cel puţin un punct. CSM-ul ar putea profita şi de oboseala formaţiei bucureştene, care a evoluat în ultima perioadă din trei în trei zile, avand meciurile atat în Europa cat şi în campionat. Mai mult, echipa şi fanii dinamovişti sunt deja cu gandul la derby-ul cu Steaua de săptămana viitoare, programat în Sala Polivalentă din Bucureşti. Acolo şi-au anunţat prezenţa şi membrii galeriei steliste, astfel încat, după mult timp, vom avea un derby de Romania în adevăratul sens al cuvantului. În acest moment, în clasament, cele două formaţii ocupă locuri de play-off respectiv play-out. Focşănenii se află pe poziţia a 11-a cu 11 puncte,  în timp ce gazdele meciului de duminică ocupă poziţia a doua cu 26 de puncte, la şapte puncte de liderul HC Dobrogea Sud. Elevii antrenorului Viorel Ciubotaru speră cel puţin la un rezultat de egalitate, lucru ce ar însemna cu siguranţă surpriza etapei. Partida dintre formaţia Dinamo şi CSM Focşani 2007 se va juca duminică, cu începere de la ora 11.15, la Sala Dinamo din Bucureşti. Partida va fi transmisă în direct de Digisport şi Dolce Sport. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.