Sport

S-au stabilit semifinaliştii

Ziarul de Vrancea
18 nov 2016 226 vizualizări
Murray - Raonic şi Djokovic - Nishikori sunt partidele din penultimul act al Turneului Campionilor de la Londra

Tenismanul canadian Milos Raonic, cap de serie numărul 4, l-a învins, ieri, în ultimul meci din grupa “Ivan Lendl”, pe austriacul Dominik Thiemşi s-a calificat în premieră în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra. Raonic s-a impus cu scorul 7-6), 6-3, după o oră şi 30 de minute. Din grupa “Ivan Lendl”, în semifinale s-a mai calificat sarbul Novak Djokovic, care a obţinut trei victorii.
În primul meci al grupei “John McEnroe”, Andy Murray a obţinut a treia victorie consecutivă,  6-4, 6-2 cu elveţianul Stanislas Wawrinka, japonezul Kei Nishikori fiind calificat indiferent de rezultatul partidei cu croatul Marin Cilic. Aşadar, semifinalele turneului sunt Djokovic – Nishikori şi Murray – Raonic.
În turneul de dublu, s-au încheiat întrecerile grupei B, cu următoarele rezultate: Bob Bryan / Mike Bryan (SUA) – Treat Huey / Max Mirnîi (Filipine / Belarus) 6-4, 6-4; Jamie Murray / Bruno Soares Marea Britanie/ Brazilia) – Ivan Dodig / Marcelo Melo (Croaţia / Brazilia) 6-3, 3-6, 10-6. Perechile Murray / Soares (3 victorii) şi Bryan / Bryan (2) calificandu-se în semifinale. Grupa A a fost caştigată de perechea Henri Kontinen / John Peers (Finlanda/Australia), care ieri a obţinut a treia victorie, dispunand cu 6-7, 6-4, 10-4 de puternicul cuplu francez, Pierre Hugues – Herbert / Nicolas Mahut. Poziţia a doua se decide după partida Feliciano Lopez / Marc Lopez (Spania) – Raven Klassen / Rajeev Ram (Africa de Sud / SUA).
* Jucătoarea de tenis Patricia Ţig (114 WTA) s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Shenzhen dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Patricia a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-1, după o oră şi 35 de minute, pe Xu Yifan (China, 421). În semifinale, Patricia Ţig o va întalni pe Zhu Lin (China, 135) care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-2, de Jacqueline Cako (SUA, 371). Celelalte semifinale s-au încheiat cu următoarele rezultate: Peng Shuai (China, 103) – Nina Stojanovic (Serbia, 140) 2-6, 6-4, 7-6; Liu Fangzhou (China, 157) – Wang Qiang (China, 73) 4-6, 1-0 ab;
* Daiana Negreanu, cap de serie numărul 3, a ratat, ieri, calificarea în finala turneului ITF de la Rabat (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Ea a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 6-3, 0-6, 2-6, după o oră şi 57 de minute, de Fatma Al Nabhani (Oman), a doua favorită a competiţiei. Daiana Negreanu va evolua în finala probei de dublu de la Rabat, acolo unde face pereche cu Cristina Adamescu. Cele două întalnesc cuplul Fatma Al Nabhani/Olga Parres (Oman/Spania).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.