Sport

Cainii au turbat în prelungiri

Ziarul de Vrancea
18 nov 2016 556 vizualizări
Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 2-5 (0-1, 2-2) în sferturile de finală ale Cupei Ligii * Dinamo va întalni Steaua, în dublă manşă, în semifinale

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 5-2 după prelungiri, formaţia Astra Giurgiu, în ultimul meci din sferturile de finală ale competiţiei., în care arbitrul Marcel Bîrsan a acordat trei cartonaşe roşii. În min. 13, la o pătrundere a lui Lazăr, urmată de centrare, Gnohéré a deschis scorul, cu latul, pentru Dinamo. După pauză, Alibec a adus egalarea în min. 48, după o lansare în adancime a lui Teixeira şi un şut de la 8 metri. Oaspeţii au preluat conducerea după numai patru minute, prin Palic, cu capul, după o centrare de pe stanga a lui Oliva, dar Astra a egalat din nou, dintr-un penalty acordat la un fault al lui Nedelcearu asupra lui Alibec (’70). Budescu a transformat, iar după încă zece minute, Astra, echipa care venea din urmă, a intrat în superioritate, deoarece Lazăr a primit direct cartonaşul roşu, pentru un fault cu talpa asupra lui Lovin. Însă prelungirile au arătat o echipă Dinamo sclipitoare, care a înscris trei goluri. Tanărul Popa, înlocuitorul lui Gnohéré, a pus latul la centrarea lui Hanca chiar în primul minut din prelungiri. În min. 104, Popa a fost faultat în careu de Fabricio, brazilianul Astrei a protestat urat şi arbitrul Marcel Barsan i-a dat roşu direct. Hanca a transformat lovitura de pedeapsă şi tot el a marct cel mai frumos golul al meciului, şut din alergare după lansarea lui Nistor (‘115). În min. 107, a fost eliminat încă un giurgiuvean, Nicoară, pentru talpă aplicată lui Dudea.
În urma acestui rezultat, s-a completat careul semifinalelor Cupei Ligii, care se vor desfăşura tur-retur la 21/22 decembrie, respectiv, 1-2 martie 2017: Dinamo – Steaua şi ASA Targu Mureş - ACS Poli Timişoara.

Sancţiune cruntă pentru Fabricio

Ieri, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca jucătorul Astreei, Fabricio Silva Dornellas să fie suspendat şase jocuri, iar Valentin Lazăr (Dinamo) şi Viorel Nicoară (Astra)  cate două jocuri, după eliminările de la meciul Astra Giurgiu - Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei Ligii. În cazul lui Fabricio, eliminat în minutul 102 după proteste vehemente, sancţiunea este mai severă, de şase jocuri şi 6.000 de lei, în baza unui articol al Regulamentului Disciplinar care prevede că "persoanele care ameninţă sau intimidează o persoană (arbitru, jucător, antrenor, oficial, etc.) vor fi suspendate de la 6 la 8 jocuri, dacă fapta este săvarşită de un jucător sau un antrenor".




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.