Sport

Pregătiţi de liga a treia

Dan Chiriac
16 nov 2016 705 vizualizări
Aerostar Bacău - CSM 2007 Focşani 3-2 (2-1), într-o partidă de pregătire jucată marţi după-amiază u sambătă, de la ora 12.00, focşănenii vor juca cu o altă echipă de liga a treia, Sporting Lieşti

Echipa CSM Focşani 2007 a pierdut cu scorul de 3-2 partida jucată marţi la Bacău, în compania formaţiei Aerostar. Echipa pregătită de Vasile Burgă şi Adrian Toma a oferit o replică foarte bună echipei de liga a treia şi a fost la un pas să obţină un rezultat favorabil. Băcăuanii s-au distanţat la 2-0 după primele 25 de minute de joc, dar Pădineanu a reuşit să marcheze înainte de pauză. Pasăre a egalat în minutul 60, dar gazdele au marcat golul victoriei cateva minute mai tarziuprofitand de o greşeală a defensivei adverse. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma au folosit  echipa: Lazăr – Negrea, Grama, Nistor (Mitală), Mihai – Chivu, Lupu, A.Duca, Pădineanu – Pasăre, Predoiu. Au mai intrat Lăbunţ, Grigorică, Remus Popa, Ivanciu, G. Duca. Sambătă, de la ora 12.00, echipa focşăneană va disputa un nou meci amical în compania unei echipe de liga a treia. CSM 2007 va juca în deplasare cu Sporting Lieşti. Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 se pregăteşte pentru viitoarea ediţie a ligii a treia, acolo unde speră să ajungă în vara anului viitor. După ce a dominat prima parte a sezonului în Superliga Altdorf Tehnik, focşănenii vor disputa în perioada următoare alte partide de verificare în compania unor adversari din liga a treia. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma îşi doresc să vadă la ce nivel se află formaţia şi dacă aceasta este pregătită pentru promovarea în eşalonul superior. De asemenea, conducerea echipei focşănene încearcă să perfecteze pentru săptămana viitoare şi un amical cu CSM Rîmnicu Sărat. CSM Focşani 2007 este campioană de toamnă în Superliga Altdorf Tehnik. Focşănenii s-au impus cu scorul de 6-2 în derby-ul ultimei etape, desfăşurat duminică la Gugeşti. CSM 2007 a încheiat turul cu 31 de puncte, pierzand doar două puncte în deplasarea de la Odobeşti, unde a remizat, 2-2. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.