Sport

Mai sunt de jucat două restanţe în campionatele de juniori

Dan Chiriac
15 nov 2016 418 vizualizări
Meciul Prosport Focşani - CSM Focşani, la juniori D, va stabili ultima campioană de toamnă în întrecerile juvenile

Campionatele judeţene de juniori se apropie de final. La finalul acestei săptămani se dispută două restanţe. În clasamentul celor patru categorii de varstă conduc echipele din Focşani. Astfel, Unirea Focşani este campioană de toamnă la juniori A1. Focşănenii au maximum de puncte după turul campionatului. Pe locul doi se situează Euromania Dumbrăveni cu nouă puncte. La juniori C, CSM Focşani are 15 puncte şi este deja campioană la jumătatea întrecerii, chiar dacă mai are de disputat o restanţă. La finalul săptămanii trecute, focşănenii au avut loc două partide: 9-1 cu Prosport Focşani şi 6-2 cu Voinţa Slobozia Ciorăşti. Sambătă, focşănenii vor întalni ocupanta locului trei, Unirea Ţifeşti. Partida se va juca pe terenul din satul Clipiceşti. Cu 12 puncte, Voinţa Slobozia Ciorăşti ocupă în prezent poziţia secundă. La juniori D, campioana de toamnă se va decide duminică dimineaţă. De la ora 10.00, pe stadionul “Milcovul” din Focşani se vor duela primele două clasate, Prosport şi CSM. Ambele formaţii au cate 15 puncte şi aşteaptă meciul direct. Într-o partidă restanţă jucată sambătă la Odobeşti, Prosport a trecut cu 4-2 de echipa locală şi a egalat la puncte pe CSM. Scorul campionatului la juniori E s-a înregistrat în partida ACS Odobeşti - CSM Focşani. Campioni naţionali la Memorialul “Gheorghe Ene” în 2014 şi vicecampioni naţionali la Memorialul “Gheorghe Ola” în 2015, focşănenii, pregătiţi de Mircea Lazăr au marcat de 14 ori în poarta gazdelor. Focşănenii au 15 puncte, fiind urmaţi în clasament de Prosport cu 12 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.