Sport

Debut exotic la stejari

Ziarul de Vrancea
11 nov 2016 1063 vizualizări
La meciul de astăzi cu SUA va juca în naţionala romană aripa Tangimana Fonovai, tongalez de la Timişoara Saracens * partida va ave loc de la ora 17:00 pe Stadionul Naţional "Arcul de Triumf şi va fi transmisă în direct pe DolceSport1

Reprezentativa de rugby a Romaniei va începe meciul test cu formaţia Statelor Unite cu un debutant în XV-le de start, tongalez naturalizat Tangimana Fonovai, pe postul de aripă, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. Centrul Vlăduţ Popa, care joacă şi el la Timişoara Saracens, va începe meciul pe banca de rezerve, avand şansa debutului în acest meci.  Campioana Romaniei, Timişoara Saracens, are şapte jucători in primul XV, urmata de Steaua cu 4 jucători. Căpitanul echipei va fi Stelian Burcea. "Ne aşteptăm la un meci greu, adversarii noştri şi-au adus în echipă şapte jucători de Sevens care sunt foarte dinamici şi rapizi. Cele două echipe sunt de valoare apropiată, de aceea ne aşteptăm la un nivel foarte bun al jocului. Băieţii s-au pregătit foarte bine în această săptămană, sunt concentraţi pentru această partidă şi sperăm să facem un joc bun, să îi mulţumim pe suporterii prezenţi în tribună", a declarat Lynn Howells.  Naţionala de rugby a Romaniei întalneşte sambătă 12 noiembrie echipa Statelor Unite ale Americii, în primul meci test al toamnei. Partida va avea loc de la ora 18,00 (în direct pe Dolce Sport 1), pe Stadionul Naţional "Arcul de Triumf" şi va fi prefaţată de un concert live susţinut de la ora 17,00 de către Horia Brenciu şi HB Orchestra. Stelistul Florin Vlaicu va deveni cu acest prilej cel mai selecţionat rugbyst roman din istorie, cu 94 de meciuri în prima reprezentativă.  Echipa Romaniei: Lazăr, Căpăţană, Ţăruş - van Heerden, Antonescu – Lucaci, Rus, Burcea – Surugiu, Rose – Dumitru, Vlaicu, Umaga, Fonovai – Fercu. Rezerve: Rădoi, Badiu, Gordaş, Poparlan, Gorcioaia, Calafeteanu, Shennan, Popa. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.