Sport

Tenis de eşalon secund

Ziarul de Vrancea
9 nov 2016 929 vizualizări
Marius Copil se distrează la turneul challenger de la Bratislava, unde a trecut în optimi şi Andreea Mitu

Jucătorul de tenis Marius Copil, locul 138 mondial, s-a calificat în optimile turneului challenger de la Bratislava, dotat cu premii totale în valoare de 85.000 de dolari. Copil a trecut în runda inaugurală de slovacul Lukas Klein (1138 ATP), beneficiarul unui wild-card, scor 7-6, 6-3. în optimi, Copil va juca în compania rusului Aleksandrr Kudriavţev (173 ATP) care a trecut cu scorul de 7-6, 2-6, 6-3 de favoritul nr. 5, slovacul Lukas Rosol. Principalul favorit, germanul Florian Mayer a părăsit concursul în primul tur, învins de Uladzimir Ignatik (Belarus).

* Tot la Bratislava are loc şi un turneu feminin ITF, la care favorita nr. 7 este romanca Andreea Mitu, care a ajuns acum pană pe locul 246 WTA. Andreea s-a calificat în turul secund, după ce a trecut  de Kristina Schmiedlova (19 ani(, din Slovacia, locul 455 mondial, scor 6-2, 6-1, după 56 de minute de joc. În optimi, Mitu o va întalni pe învingătoarea meciului dintre Fiona Ferro (Franţa) şi Gabriela Patuckova (Cehia). Tot la Bratislava, Cristina Dinu a fost învinsă în primul tur de olandeza Arantxa Rus, favorită nr. 5, scor 2-6, 2-6. Andreea Mitu şi Cristina Dinu fac echipă la dublu şi joacă împotriva perechii Agnes Bukta (Ungaria)/Vivien Juhaszova (Slovacia). 

* Patricia Ţig (112 WTA)  a fost eliminată în primul tur al turneului ITF de 100.000 de dolari de la Tokyo de către favorita nr. 2,japoneza Kurumi Nara (80 WTA), scor 5-7, 6-2, 2-6. Principala favorită este chinezoaica Zhang Shuai, care a participat la turneul “World Elite” de la Zhuhai. Meciul a durat o oră şi 55 de minute.

* Irina Bara (241 WTA) a fost eliminată  în optimile turneului ITF de la Minsk, dotat cu premii de 25.000 de dolari, de către uzbeka Akgul Amanmuradova, scor 1-6, 7-5, 2-6, după 86 de minute. În schimb, într-un alt turneu de 25.000 $, disputat la Pune (India), Jaqueline Cristian (363) a trecut în sferturi, după ce a învins-o cu 6-4, 6-3 (90 de minute) pe rusoaica Amina Anashaba, venită din calificări, În sferturi, Jacqueline o va pe Ankita Raina, din India, locul 284 mondial.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.