Sport

Doar o zi pană la meciul cu Vasluiul

Dan Chiriac
9 nov 2016 617 vizualizări
CSM Focşani 2007 întalneşte vineri, de la ora 18.30 pe HC Vaslui u partida are loc la Sala Polivalentă

Mai este o zi pană la meciul pe care echipa de handbal CSM Focşani 2007 îl va susţine în Liga Naţională, în compania celor de la HC Vaslui. După o pauză de două săptămani, timp în care naţionala Romaniei a reuşit două victorii superbe în preliminariile Campionatului European, Liga Zimbrilor se reia cu jocurile etapei a 11-a. Pentru fanii focşăneni va fi o nouă ocazie de a umple tribunele Sălii Polivalente. “Stimaţi susţinători ai handbalului focşănean, vă invităm la jocul pe care echipa dumneavoastră, CSM Focşani 2007, îl va avea cu HC Vaslui vineri, 11 noiembrie 2016, începând cu ora 18,30, în Sala Polivalentă, în etapa a 11-a a Campionatului Ligii Naţionale, Liga Zimbrilor! Ca de fiecare dată, vă aşteptăm să ne fiţi alături, să ne susţineţi cu aceeaşi generozitate şi căldură, pentru ca împreună să ne putem bucura de rezultatele pe care le aşteptaţi şi pe care dorim să vi le oferim! Vă mulţumim pentru că aveţi încredere în noi”, se arată în invitaţia semnată de Viorel Ciubotaru – antrenor, şi echipa de handbal a CSM Focşani 2007. 

Oaspeţii vor avea galerie

Cel puţin aşa anunţă presa vasluiană, care notează că fanii oapseţilor vor face deplasarea cu un autocar. Aşadar, HC Vaslui va avea parte de susţinerea suporterilor la meciul din deplasare, cu CSM Focşani, contând pentru etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor. Formaţia vasluiană va avea parte şi de susţinători la acest joc, beneficiind de 50 de locuri în Polivalenta vrânceană, astfel că suporterii care doresc să fie alături de jucătorii pregătiţi de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte vor avea la dispoziţie un întreg autocar. Acesta va pleca din faţa Sălii Sporturilor din Vaslui vineri, 11 noiembrie, de la ora 15. Partida este importantă pentru ambele echipe. Vasluienii vor să rămână în lupta pentru play-off, iar focşănenii intenţionează să intre şi ei în bătălia primelor opt poziţii din Liga Zimbrilor. Înaintea acestui meci, HC Vaslui se află pe locul 8, cu 15 puncte, iar CSM Focşani ocupă poziţia a 11, cu 11 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.