Sport

Focşăneanul Narcis Răducan a plecat de la Pandurii

Dan Chiriac
8 nov 2016 611 vizualizări
preşedintele celor din Tg. Jiu a fost demis de magistraţi, dar acesta intenţiona oricum să plece

Focşăneanul Narcis Răducan a fost demis din funcţia de preşedinte al Clubului Pandurii. Decizia a fost luată de Judecătoria Târgu Jiu, după o contestaţie depusă anul trecut. Narcis Răducan se gândea oricum să demisioneze, pe fondul situaţiei financiare dezastruoase pe care o traversează clubul. În decembrie, anul trecut, numirea sa în funcţia de preşedinte a fost contestată în instanţă. După cum relatează Prosport, statutul clubului prevede că  fiecare membru al CA trebuie să reprezinte unul dintre fondatorii clubului. Narcis Răducan nu reprezenta nici Primăria Târgu Jiu, nici Consiliul Judeţean, nici Complexul Energetic şi nici Artego. El a fost numit preşedinte de Laurenţiu Ciurel - fost ”manager privat” al Complexului Energetic Oltenia, fără să primească însă acceptul conducerii clubului. Decizia lui Ciurel a fost contestată în instanţă, iar luni a venit decizia: „Admite cererea formulată de petenta Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia. Anulează Hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor Asociaţiei Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Tg-Jiu nr. 7/25.09.2015. Obligă intimata la plata către petentă a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”. Decizia nu este însă definitivă şi nu-l afectează prea mult pe Narcis Răducan, care nu vrea să rămană la acest club. Într-un interviu pentru ProSport, preşedintele Pandurilor  a declarat că ”am solicitat o întrevedere cu administratorul judiciar pentru a încheia amiabil colaborarea, nemafiind condiţii de performanţă, motivul pentru care am venit la Târgu-Jiu“. Motivul ţine de situaţia financiară dezastruoasă de la club. Pandurii au intrat în insolvenţă, iar cei mai importanţi jucători sunt pe picior de plecare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.