Sport

Cheflii au scăpat cu amendă

Ziarul de Vrancea
7 nov 2016 576 vizualizări
Inaintea meciului cu Romania, selecţionerul polonez Adam Nawalka a spus că-i va amenda pe jucătorii care au chefuit înainte de meciurile cu Danemarca şi Armenia * o incertitudine şi o indisponibilitate în lotul Poloniei

Selecţionerul Adam Nawalka a declarat că jucătorii care au petrecut înaintea meciului cu Armenia din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 vor fi amendaţi, iar la a doua abatere vor fi excluşi din naţional Poloniei. Nawalka a făcut aceste precizări înaintea partidei Romania - Polonia, care va avea loc, vineri, la Bucureşti, tot în cadrul Grupei E preliminare. Presa poloneză a dezvăluit la jumătate lunii trecute că mai mulţi internaţionali au petrecut cu alcool în noaptea dinaintea meciului cu Armenia (scor 2-1), din 11 octombrie, dar şi înaintea meicului cu Danemarca (scor 3-2), din 8 octombrie. "Tărăboiul" ar fi fost atat de mare, încat ar fi ţinut tot lotul treaz, au scris jurnaliştii polonezi. Cu Armenia, polonezii au marcat golul victoriei în minutul 90^5. Nawalka a anunţat, duminică, faptul că le va oferi o nouă şansă "petrecăreţilor", pe care nu i-a numit, dar a precizat că la prima abatere vor fi excluşi lot. "A fost prima dată cand s-a întamplat şi jucătorii vor primi o a doua şansă. Dar dacă se va repeta, nu văd cum vom putea continua să lucrăm împreună", a declarat selecţionerul.
O altă veste proastă din lotul polonez, jucătorul de bandă stangă Maciej Rybus de la Olympique Lyon s-a accidentat în meciul cu Juventus din Liga Campionilor şi ar putea lipsi din naţionala Poloniei la întalnirea cu Romania.. Totodată, selecţionerul Adam Nawalka a renunţat la fundaşul Paul Dawidowicz de la VfL Bochum, tot din cauza unor probleme medicale. Rybus a ieşit de pe teren în minutul 70 al meciului de miercuri, de la Torino. El nu a evoluat în acest week-end, în partida din campionat, cu SC Bastia. în preliminariile CM, Maciej Rybus a fost titular cu Armenia şi cu Kazahstan şi a intrat în minutul 74 în partida cu Danemarca. Selecţionerul Adam Nawalka va afla astăzi dacă se poate baza pe Rybus. în ceea ce-l priveşte pe Dawidowicz, lucrurile sunt clare: Nawalka a renunţat la el. Antrenorul naţionalei poloneze a convocat deja alţi doi jucători, pe Maciej Sadlock de la Wisla Cracovia şi pe Bartosz Bereszynski de la Legia Varşovia, ambii fiind fotbalişti cu profil defensiv.

Alibec a părăsit lotul

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a părăsit, ieri, cantonamentul echipei naţionale, după ce staff-ul medical a decis că jucătorul nu va putea fi recuperat pană la ora meciului cu Polonia. Alibec s-a prezentat la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi a fost supus unuei rezonanţe magnetice la genunchiul drept, la care are o leziune de menisc, astfel că a părăsit cantonamentul naţionalei. În aceste condiţii, lotul echipei naţionale a Romaniei pentru partida cu Polonia şi pentru amicalul cu Rusia a rămas format din 29 de jucători.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.