Sport

Mutu pregăteşte mopul

Ziarul de Vrancea
1 nov 2016 1017 vizualizări
Managerul general de la Dinamo anunţă curăţenie generală la iarnă

Managerul general al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că toţi jucătorii din lot sunt în prezent evaluaţi, iar în iarnă unii dintre aceştia vor fi lăsaţi să plece pentru a aduce 3-4 fotbalişti care să aducă un plus echipei.  "În iarnă o să evaluăm jucătorii pe care îi avem pentru că nu suntem mulţumiţi de ceea ce se întamplă acum la noi. Toţi jucătorii sunt sub lupă, ne vom gandi foarte bine pe cine ţinem şi cui îi dăm drumul la iarnă. Vrem să întărim echipa şi să ne îndeplinim obiectivul din acest sezon. Avem un buget OK, nu e nici foarte mare, dar nici foarte mic. Vor fi jucători care vor pleca şi vor veni alţii. Poate domnul Negoiţă se mai chinuie puţin şi ne mai dă nişte bani şi să putem face şi transferuri. Nu vreau să mai schimbăm ca în trecut. Adică să plece 14-15 jucători să şi să vină alţi 14-15. Vreau doar să aduc 3-4 care să intre, să joace şi să aducă un plus echipei", a spus managerul general.  Întrebat dacă postul antrenorului Ioan Andone este ameninţat de rezultatele slabe ale echipei din ultima perioadă, Mutu a răspuns: "E normal să fie o oarecare presiune. Noi credem în antrenorul nostru, dar sperăm ca rezultatele să fie altele de acum încolo. Eu sunt supărat pe situaţia echipei, pe locul din clasament, pe perioada prim care trecem. Sper ca antrenorul nostru să aibă puterea să scoată echipa din această situaţie pană la iarnă".
În ceea ce îl priveşte pe Ciprian Marica, atacant care şi-a anunţat retragerea din activitate, Adrian Mutu a afirmat că îi urează succes în tentativa sa de a caştiga alegerile pentru preşedinţia FRF din 2018. "Am avut ani buni la naţională cu el, sper să fie OK pentru că am înţeles că are unele probleme de sănătate. Îmi pare rău, păcat, cred că dacă nu avea aceste probleme mai putea să mai joace. A fost un atacant foarte bun pentru echipa naţională, am dat foarte mult goluri împreună. Ar fi interesant să fie şi el în organigrama clubului Dinamo, dar în ultimul timp am văzut că se duce mai mult la meciurile Stelei. Nu ştiu, am înţeles că el vrea să candideze la preşedinţia federaţiei. Îi urez baftă şi sper să aibă succes. Eu îi susţin pe toţi candidaţii, cine va veni sper să continue drumul bun început de domnul Burleanu", a precizat Mutu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.