Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Răducan protestează împotriva limitării salariilor

Ziarul de Vrancea
1 nov 2016 1014 vizualizări
Preşedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Narcis Răducan, a declarat, ieri, că va părăsi gruparea gorjeană dacă membrii asociaţi vor decide plafonarea salariilor jucătorilor la 1.000 de euro.

"Lucrurile nu merg spre calea cea normală. Strategia est alta faţă de cea discutată şi în condiţiile astea este greu să continuăm la nivelul acesta. Este aproape imposibil să conving jucători cu anumite cote de piaţă să continue pentru un salariu de 1.000 de euro. Nimeni nu a cerut banii la zi, era de ajuns un salariu şi ajungeam la Crăciun. Dar să pui o barieră ca asta, o mie de euro, şi să spui că cine nu vrea pleacă maine, vă daţi seama care a fost reacţia jucătorilor. Există fotbal şi cu 1.000 de euro, dar nu se mai numeşte performanţă. Probabil în zielle următoare voi pleca şi eu. Depinde de şedinţa de azi, la care voi lua parte cu administratorul judiciar şi cu cel special", a declarat Narcis Răducan la Digi Sport. De curand, societatea care administrează clubul Pandurii a intrat în insolvenţă. Datoriile grupării din Targu Jiu sunt de aproximativ două milioane de euro.

Papp înscrie, Wil pierde

Fundaşul Paul Papp a marcat un gol în meciul pe care echipa sa, FC Wil, l-a pierdut, în deplasare, cu formaţia Servette Geneva, scor 1-2, în etapa a XI-a a ligii a doua elveţiene. Fostul stelist a jucat tot meciul şi a marcat în minutul 17. Gazdele au egalat în minutul 23, prin Cadamuro, şi au marcat golul victoriei în minutul 52, prin Nsame. FC Wil ocupă locul al doilea în liga a doua elveţiană, cu 23 puncte, la zece puncte de liderul FC Zürich, adversara Stelei în Liga Europa.

Bartomeu, îngrijorat de bogăţia englezilor

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că în campionatul spaniol evoluează cei mai buni fotbalişti din lume, în timp ce în competiţia engleză activează cei mai buni antrenori. "Cand vorbim de La Liga, spunem că jucătorii cei mai buni sunt aici: Messi, Neymar, Ronaldo... Vedetele joacă aici, în Spania, în Premier League vedete sunt antrenorii, nu jucătorii", a declarat Bartomeu într-un interviu pentru The Telegraph. Bartomeu a reafirmat faptul că îl îngrijorează puterea financiară a cluburilor engleze: "Premier League este un rival, cu veniturile sale imense. Cand mergem în străinătate pentru a căuta un sponsor sau pentru drepturi TV, Premier League este deja acolo pentru a negocia”, a spus Bartomeu.

Noul antrenor Vecchi

Antrenorul Frank de Boer a fost demis de la Internazionale Milano după numai 85 de zile de la numirea în funcţie, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formaţia italiană în Serie A. "FC Internazionale Milano anunţă rezilierea contractului antrenorului Frank De Boer. Conducerea tehnică a primei echipe va fi preluată pentru moment de antrenorul formaţiei Primavera, Stefano Vecchi, care va fi pe bancă la meciul cu Southampton, din Liga Europa", a precizat clubul milanez, într-un comunicat. Potrivit presei italiene, favorit să-i ia locul olandezului este fostul antrenor al lui formaţiei Lazio,  Stefano Pioli, care se află deja la Milano pentru a-şi negocia contractul. Andrea Mandorlini şi Francesco Guidolin au fost şi ei în atenţia conducătorilor chinezi ai lui Inter, dar în cele din urmă a fost preferat Stefano Pioli (51 de ani).

A German Team

Borussia A German Team devinde din ce în ce mai mult un renume pentru clubul din Bundesliga, după ce angajatul unui bar din Glasgow s-a chinuit fără succes să scrie numele adversarei lui Celtic din Liga Campionilor, renunţand la Mönchengladbach şi notand în loc "o echipă germană". Îînaintea meciului tur de la Glasgow, angajatul unui bar care le oferea clienţilor posibilitatea de a urmări live partida în local a încercat să scrie cu creta, pe o tabliţă de la intrare, "Celtic v Borussia Mönchengladbach". El a întampinat dificultăţi cand a ajuns la numele oraşului din vestul Germaniei. A scris Man şi a tăiat cu creta, apoi Monc şi iar a tăiat, iar după ce a scris Meunch, a tăiat din nou şi a renunţat definitiv la numele oraşului, adăugand "A German Team" (o echipă germană).  îmaginea tăbliţei postată pe Twitter a devenit virală, făcand furori în randul fanilor Borussiei. Clubul geman a comandat imediat 2.000 de eşarfe cu "Borussia Mönchengladbach" pe o parte şi "A German Team" pe partea cealaltă, care s-au vandut în două zile, astfel că a mai comandat încă 2.000, care să fie disponibile înaintea returului de azi.

Mourinho, judecat de FA

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a deschis o procedură disciplinară împotriva antrenorului echipei Manchester United, José Mourinho, pentru comportament nesportiv. Mourinho a fost trimis în tribună arbitrul Mark Clattenburg, sambătă, la meciul cu Burnley, după ce a contestat vehement că echipei sale nu i-a fost acordat un penalty. Conform raportului arbitrului, la pauza meciului, Mourinho ar fi insultat un oficial în culoare de la vestiare.  Mourinho este vizat de o procedură disciplinară pentru a doua oară într-un interval de o săptămană, după ce a criticat şi arbitrajul lui Anthony Taylor la meciul cu Liverpool din 17 octombrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.