Sport

Au pierdut în setul decisiv

Dan Chiriac
30 oct 2016 809 vizualizări
Transilvania Braşov - CSM 2007 Focşani 3-2, în Divizia A 2 de volei feminin

Divizia A 2 de volei feminin a continuat sambătă cu etapa a doua. Echipa de volei CSM Focşani 2007 a jucat în deplasare cu Transilvania Braşov. Meciul a fost echilibrat, gazdele obţinand victoria în prelungiri. Focşănecele ar fi putut caştiga jocul de la Braşov dacă ar fi fost mai concentrate pe finalul jocului. Focşănencele au obţinut un punct pentru cele două seturi caştigate, avand în acest moment patru puncte în clasament. În prima rundă, CSM Focşani 007 a trecut cu scorul de 3-0 de Momentos Constanţa. Din seria întai a Diviziei A 2 de volei feminin fac parte următoarele formaţii: ACS Transilvania Braşov, CSM 2007 LPS Focşani, CS Rapid Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti, CSS 1 Momentos Constanţa, CS SEN 90 Medgidia. În runda a treia, CSM 2007 va juca la Sala Polivalentă în compania echipei din Medgidia. Runda a patra va aduce un nou meci pe teren propriu pentru focşănence, în faţa favoritei seriei, Rapid. CSM 2007 va încheia turul cu un meci pe terenul echipei CT Mihai I Bucureşti. Returul campionatului va începe pe 10 decembrie. Echipa focşăneană este pregătită în continuare de profesorul Marian Rădulescu. Focşănencele îşi propun să ajungă în play-off, unde orice este posibil. CSM Focşani 2007 ar putea chiar să se gandească la promovare în liga naţională, chiar dacă în serie se află o fostă echipă din liga naţională, Rapid Bucureşti. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.