Sport

O şansă irosită!

Dan Chiriac
27 oct 2016 2003 vizualizări
Dunărea Călăraşi - CSM 2007 Focşani 29-24 (15-13), în liga naţională de handbal


Echipa de handbal masculin CSM Focşani 2007 a disputat joi după-amiază un meci foarte important în liga întăi. Focşănenii au întălnit pe Dunărea Călăraşi, ambele echipe fiind clasate înaintea partidei pe poziţii de play-out. Importanţa partidei era foarte mare, punctele puse în joc putand fi luate în considerare şi în play-out în cazul în care niciuna dintre formaţii nu va ajunge între primele opt din clasament. Focşănenii au început mai bine partida şi au condus cu 1-0, 2-1 şi 3-2. Mai mult, CSM 2007 s-a distanţat prima dată la două goluri, 7-5, moment în care tehnicnaul sarb al gazdelor a solicitat time-out. Repausul le-a prins bine gazdelor care au egalat şi apoi au preluat conducerea. Din minutul 20, focşănenii au avut o cădere, iar Dunărea s-a distanţat la cinci goluri, 15-10. Finalul primului act le-a aparţinut elevilor lui Viorel Ciubotaru. Năstăsie şi Ţuţu au fost oamenii ce au redus din diferenţă pană la 15-13. Putea fi chiar un avantaj minin dacă Năstăsie nu rata o aruncare de la şapte metri în ultima secundă a reprizei. Focşănenii au egalat repede după pauză, 18-18, iar suspansul s-a menţinut pană aproape de final.


În minutul 50, Miroiu a ratat o aruncare de la 7 metri şi posibilitatea de a egala la 22. Gazdele s-au distanţat la faza următoare la două goluri, 23-21. Pană la final, focşănenii nu au mai reuşit să ajungă la o diferenţă mai mică de două goluri. Chiar dacă au încercat un joc om la om în ultimele două minute, elevii lui Viorel Ciubotaru au plecat fără puncte de pe malul Dunării.


Au evoluat următoarele formaţii: Dunărea Călăraşi: Coveianu, Sorokin,  Popia, C. Ignat, Chikovani, Vartic, Gavriloaia, S.Ignat, Tăriţă, Erhan, Kostyantyn, Carali, Bulov, Gurkovsky. CSM 2007: Rusu, Marocico, Cloşcă  - Ragea, Gramatic, Rotaru, Gheorghe, Miroiu, Popa, Neaţă, Ţuţu, Mocanu, Raţă, Enache, Eros.

La final, antrenorul Viorel Ciubotaru a apreciat evoluţia echipei sale. ” A fost un meci strans, pe final am încercat o apărarea mai agresivă. Ne batem pentru fiecare punct, suntem în obiectiv, vrem la fiecare meci să facem mai bine. Nu suntem în criză, am arătat bine şi în jocul de joi şi ne pregătim pentru partea următoare a campionatului, după pauza de două săptămani”, a declarat Viorel Ciubotaru pentru reporterii TVR. În clasament, Dunărea Călăraşi a urcat pe locul nouă cu 12 puncte, în timp ce focşănenii au ajuns pe poziţia a 11-a cu 11 puncte. Etapa viitoare, CSM Focşani 2007 va întălni pe teren propriu pe HC Vaslui.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.