Sport

Handbaliştii vor puncte pe malul Dunării

Dan Chiriac
26 oct 2016 977 vizualizări
CSM Dunărea Călăraşi - CSM Focşani 2007, joi de la ora 16.00.Partida poate fi vizionată pe TVR 3

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 a plecat miercuri spre Călăraşi, acolo unde va susţine joi un meci foarte important. Antrenorul Viorel Ciubotaru este conştient de importanţa partidei şi a dorit să le ofere odihnă jucătorilor înaintea jocului. Rezultatul acestui meci poate conta foarte mult în economia play-out-ului, în cazul în care niciuna dintre cele două formaţii nu va reuşi să urce între primele opt poziţii ale clasamentului. În acest moment, în clasament, cele două formaţii ocupă locuri de play-out. Focşănenii se află pe poziţia a zecea cu 11 puncte,  în timp ce gazdele meciului de joi ocupă poziţia a 11-a cu nouă puncte. Elevii antrenorului Viorel Ciubotaru speră cel puţin la un rezultat de egalitate, care i-ar menţine în faţa Dunării în clasamentul ligii întai. Rezultatul de joi ar putea fi astfel contabilizat şi în clasamentul care va stabili retrogradatele din liga întai şi participantele la baraj. Partida dintre formaţia CSM Dunărea Călăraşi şi CSM Focşani 2007 se va juca joi, cu începere de la ora 16.00, la Sala Polivalentă din oraşul de pe malul Dunării. Partida va fi transmisă în direct de TVR 3. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.