Sport

Claudia Prisecaru, campioană naţională la juniori

Dan Chiriac
24 oct 2016 781 vizualizări
Atleta focşăneană Claudia Prisecaru este campioană naţională la cros. Sportiva focşăneană a terminat prima cursa de 4 kilometri, în întrecerea rezervată junioarelor I. Întrecerile campiponatului naţional au avut loc la finalul săptămanii la Băile Felix.

Sportiva este pregătită la Focşani de antrenorul Fănel Iliescu. Prin acest rezultat, sportiva focşăneană şi-a asigurat prezenţa la Campionatele Balcanice şi Europene. “Sambătă la Băile -Felix a avut loc finala campionatului naţional de cros – junioare I. Singura reprezentantă a atletismului vrancean a fost sportiva Prisecaru Claudia ,care printr-o evoluţie de excepţie a caştigat cursa de 4km pentru juniori. Este pentru prima oară cand sportiva caştigă o cursă de cros. Prin obţinerea acestui rezultat sportiva s-a calificat pentru Balcaniadă şi Campionatele Europene. Felicitari sportivei şi antrenorului Orza Cristian pentru acest rezultat. În următoarea perioadă sportivă ar dori o perioadă de pregătire de 10 zile la Olăneşti, după care va pleca la Balcaniada 5-11-2016”, arată Fănel Iliescu într-o postare pe facebook. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.