Sport

S-a lansat site-ul CE de gimnastică de la Cluj

Ziarul de Vrancea
18 oct 2016 1028 vizualizări
Nadia Comăneci şi Marian Drăgulescu au participat la lansare, iar Mariana Bitang şi Andreea Răducan se vor ocupa de promovare

Site-ul oficial al Campionatului European de gimnastică din 2017, de la Cluj, a fost lansat ieri, iar pe prima pagină se află şi un mesaj al Nadiei Comăneci, care spune că organizarea la noi în ţară este o ”magnifică oportunitate” de a celebra a 60-a aniversare a primei competiţii continentale:  ”Am fost deosebit de entuziasmată şi foarte bucuroasă cand am primit această veste. Pentru toţi romanii, această alegere este o magnifică oportunitate de celebra a 60-a aniversare a primului Campionat European feminin, care a avut loc în 1957, la Bucureşti. Pentru mine, 2017 va reprezenta, de asemenea, a 40-a aniversare de la a doua victorie la individual compus la Campionatele Europene de la Praga. Mă angajez cu toate forţele pentru ca aceste Europene să fie cele mai bune”, se arată în mesajul Nadiei Comăneci. Multipla campioană va fi prezentă la Cluj, în perioada 19-23 aprilie, împreună cu soţul ei, Bart Conner, şi fiul lor, Dylan. Şi Marian Drăgulescu are un mesaj postat pe prima pagină a site-ului CE din 2017: ”În 2017, Campionatele Europene sunt la Cluj şi-mi doresc din tot sufletul să evoluez acasă, cu mii de romani în tribună, la întrecerea europeană. Este un moment unic în cariera unui gimnast. Este, într-un fel, marea medalie de aur din palmares”.
Un alt mesaj este cel al preşedintelui FR Gimnastică, Adrian Stoica, iar pagina oficială a Europenelor include şi informaţii despre codul de punctaj, un program provizoriu al competiţiei, precum şi ştiri din gimnastica romanească şi internaţională. De asemenea, în scurt timp vor fi afişate şi informaţii privind achiziţionarea biletelor la competiţia găzduită de Sala Polivalentă din Clu. De asemenea, în cadrul Comitetului de organizare, prezidat de Adrian Stoica, apar fosta gimnastă Andreea Răducan, precum şi antrenoarea Mariana Bitang, ele urmand a se ocupa de promovarea evenimentului. Site-ul  “www.clujeurogym2017.ro” are şi versiune în limba engleză.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.