Sport

Piqué se retrage din naţională

Ziarul de Vrancea
18 oct 2016 798 vizualizări
Aceasta se va întampla după Cupa Mondială din Rusia * fundaşul catalan a precizat că decizia lui nu are legătură cu “scandalul manecilor”

Fundaşul Gerard Piqué, în varstă de 29 de ani, care a anunţat că se va retrage din naţionala Spaniei după Cupa Mondială din 2018, după ce au apărut controverse cu privire la echipamentul său de la meciul cu Albania, a afirmat că decizia sa este definitivă şi nu are legătură cu articolele din ziarele Marca şi As sau comentariile de pe Twitter. După ce a dat asigurări că este singura întrebare despre acest caz la care va răspunde, Piqué, care a vorbit înaintea meciului Barcelonei cu Manchester City din Liga Campionilor, a spus clar că decizia lui nu poate fi schimbată. "Dacă în noiembrie voi fi convocat, atunci voi spune mai multe. Decizia mea este definitivă, tot ce s-a întamplat în Albania a grăbit asta. Nu voiam să spun atunci, dar tot ce s-a scris despre tricou şi s-a dovedit a fi fals, m-a obligat să vorbesc. Am citit că m-au dat afară Twitter, As, Marca sau OK Diario, marioneta lui Florentino Perez, dar nu este aşa. Nu am decis să plec din cauza ziarelor sau a celor ce scriu pe Twitter. Decizia am luat-o eu, pentru că eu merit să spun cand plec din echipă. Dacă ne calificăm la CM, voi avea 10 ani la naţională la 31 de ani. Este cea mai bună decizie, cred că este momentul ca alte generaţii să ocupe locul lăsat de mine", a afirmat Piqué
Fundaşul Barcelonei anunţase că se va retrage din naţionala Spaniei după Cupa Mondială din 2018, după ce au apărut controverse cu privire la echipamentul său de la meciul cu Albania, la care a evoluat cu manecile tăiate. Gerard Piqué a purtat la meciul cu Albania, caştigat de spanioli cu scorul de 2-0, un tricou cu manecile tăiate astfel încat pe acestea să nu mai apară culorile Spaniei, ceea ce i-a atras fotbalistului critici pe reţelele de socializare. Federaţia spaniolă a precizat după meci, într-un comunicat, că Piqué a purtat un tricou care oricum nu avea la maneci culorile Spaniei. Forul a precizat că fotbalistul a tăiat manecile, la fel cum au procedat şi alţi jucători în alte ocazii, pentru confort. Cotidianul Marca a prezentat chiar o fotografie cu manecile tăiate, pentru a fi clar că acestea nu aveau o margine în culorile Spaniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.