Sport

Handbal, Liga Naţională - Aproape de un punct mare! Nu a fost să fie...

Cătălin VLĂDESCU
12 oct 2016 3975 vizualizări
Meci extrem de strâns în această seară(n.r miercuri seara) în derby-ul Moldovei la handbal masculin. C.S.U. Suceava şi C.S.M. Focşani s-a terminat 27-25(13-13). Cele două echipe au mers cap la cap în prima repriză şi au intrat la vestiare într-o perfectă egalitate, la 13.

 Nici de această dată, din pricina accidentărilor, profesorul Viorel Ciubotaru nu a putut trimite în teren cea mai bună formulă de echipa, acesta începând partida de la Botoşani fără Răzvan Răpciugă, fără Mihai Miroiu şi fără George Cadăr pe teren, dar prezenţi la sala, şi fără Robert Popa care nici măcar nu a făcut deplasarea la meci din cauza unei accidentări de ultima oră. Toate acestea fără să mai amintim aici de accidentările mai vechi, de durata. Cel mai bun marcator al echipei noastre în acest meci a fost Mădălin Tutu, cu 8 reuşite, urmat de Bogdan Rată şi Robert Năstăsie, fiecare cu câte 5 goluri, Attila Eros, 3 goluri, Silviu Rotaru 2 goluri, Iulian Neaţă şi Vali Mocanu cu câte un gol. Etapa viitoare în Polivalenta din Focşani vine ocupanta primului loc din Liga Zimbrilor, Dobrogea Sud Constanţa, care a trecut în această seară pe teren propriu de Dinamo Bucureşti cu scorul de 32-29. Se anunţă încă de pe acum un meci de gala la Focşani, cu o polivalentă, sunt convins, plină până la refuz, meci în care profesorul Viorel Ciubotaru se va rentoarce pe banca echipei noastre. Meciul urmând a fi televizat nu se cunoaşte cu exactitate încă ziua la care acesta se va dispută, urmând a se alege între ziua de vineri 21 octombrie, sau sâmbătă 22 octombrie, în funcţie de grila de programe a televiziunii care va efectua televizarea partidei. Dar despre această partidă, vom mai discuta la vremea respectivă...

(Cătălin Vlădescu) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.