Sport

GALERIE FOTO!!! Victorie mare în faţa unei săli pline

Dan Chiriac
5 oct 2016 3091 vizualizări
CSM 2007 Focşani - HC Adrian Petrea Reşiţa 27-20 (15-10) în liga naţională de handbal

Echipa de handbal masculin CSM 2007 Focşani a caştigat partida jucată miercuri seara în Sala Polivalentă în faţa echipei HC Adrian Petrea Reşiţa. Focşănenii au condus încă din startul partidei şi au reuşit să se distanţeze pentru prima oară la trei goluri în minutul 20, scor 9-6. Chiar dacă reşiţenii au încercat să revină, focşănenii, conduşi şi în această partidă din tribune de antrenorul Viorel Ciubotaru, s-au distanţat şi au intrat la cabine cu un avans de cinci goluri, 15-10. Mulţi dintre cei prezenţi în sală şi-au dorit ca istoria meciurilor cu Steaua şi Timişoara să nu se repete. Şi jucătorii au avut aceeaşi ambiţie, astfel încat în startul reprizei a doua, gazdele s-au distanţat pană la 19-11. Trei reuşite consecutive ale reşiţenilor i-au determinat pe oficialii gazdelorceară un timp de odihnă ce s-a dovedit a fi folositor. Pană la final, focşănenii au păstrat avantajul pe tabelă şi s-au impus cu scorul de 27-20. În urma acestui rezultat CSM 2007 Focşani a urcat pe locul 6 al clasamentului ligii întai cu 11 puncte acumulate. Focşănenii  pot coborî pe locul şapte, în cazul în care, joi, Steaua trece de CSM Făgăraş. (Dan CHIRIAC)

Iată părerea primarului Misăilă prezent la meci- postată pe contul de facebook- despre partida CSM 2007 Focşani - HC Adrian Petrea Reşiţa

 
"Așa cum era de asteptat, astăzi a venit și prima victorie acasă a formației noastre. Se vede că echipă e în crestere și din ce în ce mai omogenă. Băietii au jucat cu multă dăruire și ambiție iar suporterii, ca de obicei, au fost la înălțime și i-au împins pe ai noștri spre victorie. E o plăcere să asiști la meciurile formației noastre din Sala Polivalentă și sunt sigur că la Focșani e una dintre cele mai frumoase galerii din țară.
Felicitări echipei, antrenorilor și suporterilor pentru atașamentul arătat băieților la fiecare partidă și le urez mult succes pentru meciul viitor cu CSU Suceava."






 

 

 

 

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Boni , acum 2752 zile, 22 ore, 31 secunde
Felicitari echipei si primarului. L-am vazut la toate meciurile echipei manifestandu-se la fiecare gol marcat de noi. Urmaresc pagina lui de facebook si apreciez ca posteaza mereu si ca e aproape de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.