Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Cei 25 ai naţionalei

Ziarul de Vrancea
30 sep 2016 618 vizualizări
Selecţionerul Christoph Daum a anunţat, ieri, lotul de 25 de jucători pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, tehnicianul renunţand de pe lista lărgită la portarul Florin Niţă şi fundaşul Răzvan Raţ.


 În asemenea condiţii, lotul Romaniei este format din Tătăruşanu, Pantilimon, Lung (portari), Săpunaru, Benzar, Găman, Moţi, Grigore, Toşca, Filip,. Enache, Latovlevici (fundaşi), Bicfalvi, Hoban, Marin, Stanciu, Maxim, Chipciu, Popa, Prepeliţă, Rotariu  (mijlocaşi), Stancu, Andone, Keşeru, Alibec (atacanţi). Romania va juca următoarele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 în deplasare, cu Armenia la 8 octombrie şi cu Kazahstan la 11 octombrie, ambele de la ora 19.00. Reunirea lotului este programată luni, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Parteneriat medical al FRF

Componenţii loturilor naţionale de fotbal vor beneficia de servicii medicale, constand în analize medicale, imagistică, consultaţii şi intervenţii chirurgicale, în reţeaua de sănătate Regina Maria, în baza unui parteneriat semnat viineri cu Federaţia Romană de Fotbal. Serviciile medicale oferite fotbaliştilor se vor face la recomandarea sau solicitarea doctorilor din cadrul FRF.  ”Componenta medicală este una dintre cele mai importante, întrucat echipele noastre reprezentative au un mare handicap faţă de cele ale altor ţări în ceea ce priveşte nutriţia, recuperarea, tratamentul şi investigaţiile medicale. Alăturarea partenerului Regina Maria este mai mult decat benefică şi umple un gol de care am suferit”, a declarat preşedintele FRF, ieri, într-o conferinţă de presă. FRF şi reţeaua medicală Regina Maria au început colaborarea înaintea Campionatului European din 2016, cand toţi componenţii lotului au efectuat analize de laborator şi investigaţii de imagistică în cadrul acestor clinici.

Chiricheş. în refacere

Medicul formaţiei Napoli, Alfonso De Nicola, a declarat, ieri, la postul Radio Kiss Kiss, că fundaşul Vlad Chiricheş va intra de luni în program normal de pregătire, informează site-ul iamnaples.it.  Chiricheş, în varstă de 26 de ani, a suferit o leziune minoră la menisc înaintea meciului naţionalei Romaniei cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. El a fost supus, la 3 septembrie, la clinica Villa Stuart, unei artroscopii la genunchiul stang. Fundaşul roman a început, la 20 septembrie, antrenamentele uşoare. Internaţionalul roman nu a fost convocat de selecţionerul Christoph Daum în lotul pentru meciurile din deplasare, cu Armenia la 8 octombrie şi cu Kazahstan la 11 octombrie, din preliminariile CM-2018.

Gafă jenantă a FA

Jucătorii din naţionala Angliei au primit, joi, cărţi poştale semnate de Sam Allardyce, cu mesajul "Călătoria noastră a început", acestea fiind expediate marţi, înainte ca tehnicianul să fie demis. "Felicitări! Călătoria noastră a început cu prima noastră victorie împreună. Abia aştept să vă revăd", a notat Allardyce în mesajul către fotbalişti. Cărţile poştale au fost trimise de federaţia engleză (FA) tuturor jucătorilor care au făcut parte din lotul de la meciul cu Slovacia, din 4 septembrie, caştigat cu scorul de 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale  "Ceea ce s-a întamplat este extrem de jenant atat pentru Allardyce, care a condus echipa doar 67 de zile şi la un meci, cat şi pentru FA, mai ales deoarece cărţile poştale au ajuns la jucători joi", notează telegraph.co.uk.

Mourinho ţipă la analist

Tehnicianul José Mourinho a avut o ieşire nervoasă către analistul formaţiei Manchester United, joi seară, la meciul cu Zoria Luhansk din Liga Europa, el reproşandu-i lui Giovanni Cerra faptul că a greşit aşezarea adversarilor, ceea ce a creat confuzie. Mourinho a discutat cu secundul său Rui Faria, după care s-a repezit la Cerra, care era pe bancă, şi a ţipat la el gesticuland. "Era vorba de organizare, adversarii şi-au schimbat echipa înainte de meci. Paul Pogba era puţin derutat de schimbări şi evident, eu vreau ca asistenţii mei să se ocupe de toate detaliile", a declarat Mourinho. Manchester United a învins cu scorul de 1-0 echipa Zoria Luhansk, în etapa a doua a grupelor Ligii Europa.

Wenger n-ar refuza naţionala engleză

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsène Wenger, care sambătă împlineşte 20 de ani de colaborare cu gruparea londoneză, a declarat că ar fi dispus să preia conducerea naţionalei Angliei "într-o bună zi", dacă va fi liber de contract. "Într-o bună zi, dacă voi fi liber, de ce nu?", a spus antrenorul în varstă de 66 de ani. Wenger antrenează echipa Arsenal Londra de la 1 octombrie 1996, iar contractul său este valabil pană la finalul acestui sezon. Wrenger a caştigat 15 trofee cu gruparea engleză. Federaţia engleză caută un nou selecţioner, Sam Allardyce fiind demis marţi, după doar 67 de zile în funcţie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.