Sport

Derby fotbalistic la Odobeşti

Ziarul de Vrancea
30 sep 2016 633 vizualizări
ACS Odobeşti - Euromania Dumbrăveni, sambătă, de la ora 15.00 u la Focşani, pe “Milcovul”, CSM 2007 întalneşte de la ora 17.00 pe Victoria Pufeşti

Cel mai interesant meci al rundei a cincea din cadrul Superligii Altdorf Tehnik va avea loc sambătă la Odobeşti. Pe stadionul orăşenesc, echipa locală, ACS, va întalni pe Euromania Dumbrăveni, campioana sezonului precedent. Va fi reeditarea finalei Cupei Romaneii, faza judeţeană. În luna iunie, într-o partidă disputată pe stadionul “Milcovul”, odobeştenii au condus cu 3-0, dar au cedat la final cu 7-4. Gazdele vor încerca sambătă să-şi ia revanşa în faţa unei echipe ce îşi doreşte şi în acest sezon un loc pe podium. Partida se va juca cu porţile închise, gazdele ispăşindu-şi ultima etapă de suspendare după cele întamplate la partida din prima etapă cu Voinţa Cîrligele. Atunci, un suporter al gazdelor a pătruns pe terenul de joc şi a întarziat reluarea jocului, fiind lovit cu piciorul de portarul advers. Partida va începe la ora 15.00. În ciuda problemelor existente la echipă, clubul din Pufeşti va continua să joace în acest sezon. Primul meci va fi la Focşani, sambătă de la ora 17.00, în compania celor de la CSM 2007. Partida se va desfăşura pe stadionul “Milcovul”. Tot sambătă are loc partida dintre FCM Adjud şi Naţional Goleşti. Duminică au fost programate trei partide, toate cu începere de la ora 11.00: Tractorul Năneşti – Voinţa Sl. Ciorăşti, Voinţa Cîrligele – Victoria Gugeşti, Unirea Ţifeşti – Dinamo Tătăranu. Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik are următoarea alcătuire: CSM Focşani 12p, Victoria Gugeşti 10p, ACS Odobeşti 9p, Voinţa Cîrligele şi Euromania  Dumbrăveni 7p, Unirea Ţifeşti şi Tractorul Năneşti 5p, Naţional Goleşti 4p, FCM Adjud şi Dinamo Tătăranu 3p, Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Victoria Pufeşti 0p.

FC Panciu revine în competiţie

După un sezon în liga a treia, încheiat onorabil, pe locul nouă, păncenii vor juca în acest sezon în liga a cincea. Asta pentru că nu s-au mai găsit resursele financiare pentru ca echipa să continue în liga a treia. Panciu va juca în acest campionat cu o formaţie alcătuită din mulţi tineri, iar obiectivul este revenirea cat mai rapidă în liga a patra şi apoi chiar în eşalonul al treilea. Sambătă, de la ora 16.00, la Panciu, echipa locală se va duela cu Flacăra Urecheşti. Duminică dimineaţă, de la ora 11.00 se dispută partidele Trotuşul Rugineşti – Unirea Milcovul şi Podgoria Coteşti – AS Suraia. Partida dintre Săgeata Bilieşti şi Sportul Ciorăşti are loc de la ora 16.00. În clasamentul ligii a cincea conduce Flacăra Urecheşti, 7p (7-0), urmată de AS Suraia şi Unirea Milcovul, tot cu cate trei puncte. Podgoria Coteşti şi Sportul Ciorăşti au cate un punct după prima etapă, restul echipelor avand zero puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.