Sport

Trei echipe cu punctaj maxim după două runde în Liga AutoVip

Dan Chiriac
26 sep 2016 822 vizualizări
Primele două clasate din sezonul precedent sunt pe primele două locuri

Duminică, 25 septembrie, Liga de minifotbal AutoVip Focşani a programat etapa cu numarul doi. AS United Focşani, Sanorom Boloteţti şi Casa Panciu sunt singurele echipe din Ligă cu punctaj maxim. Vicecampioana ediţiei trecute în Ligă, AS United, conduce plutonul Ligii de minifotbal, la golaveraj, după victoria cu 5-0 asupra nou promovatei Pantzer Vidra. Jocul a curs într-o singură direcţie în prima parte, toate ocaziile de gol fiind valorificate. După pauză, Pantzer a închis spaţiile, iar spre final a irosit două bune ocazii de a marca golul de onoare. Sanorom Boloteşti, campioana en-titre, a învins cu 3-1 Flux AS, bifand a doua victorie consecutivă. Campionii şi-au caştigat punctele pană la pauză. La 3-0 Flux-ul a înscris după o fază colectivă de atac. Ultima poziţie în Ligă este însă subiectivă. Ţinand cont că Flux-ul a întalnit în primele două etape, campioana şi vicecampioana ediţiei trecute. Viitorul Campineanca a obţinut doar un punct în întalnirea cu ACS Mausoleul Mărăşeşti, chiar dacă la pauză au condus cu 1-0. Remus Mitală,  cu o dublă, a adus în avantaj Mărăşeştiul, iar cu 3 minute înainte de final Florentin Mănăilă a egalat cu un şut din afara careului. Ambele echipe au trecut pe langă victorie în minutul de prelungire. Casa Panciu, a treia echipă cu punctaj maxim, a învins într-un joc cu 9 goluri, Sir Alexander Pub. Echipele au mers cap la cap pană în finalul jocului, cand Teo Paraschiv a ratat egalareala la 5. În ultimul joc al etapei, Pamiro Construct a învins Termo Idraulica cu 3-2. Conduşi la pauză, Pamiro a atacat cu toate liniile, iar Gabriel Vlase cu o dublă şi Sergiu Sava cu un eurogol din foarfecă au adus constructorilor primele puncte din acest sezon. În clasament conduce AS United cu 6 puncte (^9), urmată de Sanorom 6 (^6), Casa Panciu 6 (^2), ACS Mausoleul Mărăşeşti 4, Pantzer 3 (-2), Pamiro Construct 3 (-3), Viitorul Campineanca 1, Termo Idraulica , Sir Alexander Pub, Flux AS cu 0 puncte. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele şi marcatorii etapei în Liga de minifotbal AutoVip

AS United - Pantzer Vidra 5-0 (5-0) Au marcat Lucian Dediu, Ionuţ Socol, Nicuşor Chirică, Cosmin Pasăre, Remus Popa.
Sanorom - Flux AS 3-1 (2-0) Au marcat Vali Ioniţă, Ionuţ Manu, Liviu Dumitriu respectiv Laurenţiu Neculai.
Viitorul Campineanca - ACS Mausoleul Mărăşeşti 2-2 (1-0) Au marcat Iulian Niţă, Florentin Manaila respectiv Remus Mitală 2.
Casa Panciu - Sir Alexander Pub 5-4 (3-2) Au marcat Gheorghe Popa 2, George Duca 2,Paul Cioran respectiv Teo Paraschiv 3,Mihai Ouatu.
Termo Idraulica - Pamiro Construct 2-3 (1-0) Au marcat Marian Dima, Gabi Ciobotaru respectiv Gabriel Vlase 2,Sergiu Sava.

Etapa viitoare, programează duminică 2 octombrie, jocurile :

ACS Mausoleul Mărăşeşti - Casa Panciu,
Pamiro Construct - Viitorul Campineanca,
Flux AS - Termo Idraulica,
Pantzer Vidra - Sanorom Boloteşti,
Sir Alexander Pub - AS United Focşani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.