Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Iar fuge Fury de Kliciko!

Ziarul de Vrancea
25 sep 2016 1017 vizualizări
Pugilistul britanic Tyson Fury, campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, WBO, IBO, a anunţat că va renunţa la meciul cu ucraineanul Vladimir Klicko, din 29 octombrie, din motive medicale

Fury nu a precizat natura accidentării şi nici o altă dată eventuală pentru luptă. La 24 iunie, Tyson Fury, în varstă de 27 de ani, anunţa amanarea meciului cu Kliciko din cauza unei entorse la gleznă. Fury şi Klitschko ar fi trebuit să boxeze la 9 iulie. Vladimir Kliciko, în varstă de 40 de ani, a fost învins de Tyson Fury, în noiembrie 2015, la Düsseldorf, şi a pierdut atunci centurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea. În contractul pentru primul meci este inclusă şi o clauză referitoare la încă o confruntare între cei doi sportivi. Kliciko, pugilist care deţinea cel puţin un titlu mondial în ultimii nouă ani, a înregistrat în noiembrie 2015  prima înfrangere în ultimii 11 ani.

Clemenţă pentru Fed Cup

Federaţia Franceză de Tenis a decis să ridice suspendările pentru jucătoarele Kristina Mladenovic şi Caroline Garcia, în schimb a prelungit sancţiunea pentru Benoît Paire pană în februarie 2017. Comitetul Director al FFT a decis că Mladenovic şi Garcia pot participa la finala Fed Cup cu Cehia, din 12 şi 13 noiembrie. Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic fuseseră suspendate pentru că au criticat echipamentul primit de la federaţia franceză în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. În schimb, suspendarea lui Benoît Paire, acuzat de nerespectarea regulilor grupului la Rio de Janeiro, a fost prelungită.

 Liga a II-a, etapa a X-a

CSM Ramnicu Valcea – Metalul Reşiţa 5-2; CS Baloteşti – Şoimii Pancota 2-0; Olimpia Satu Mare - Academica Clinceni  3-2; Foresta Suceava - Dacia Brăila  4-0; UTA - CS Afumaţi 2-1; Unirea Tărlungeni – Sepsi Sfantu Gheorghe  1-1; ASU Poli Timişoara – Luceafărul Oradea 1-3; ACS Berceni – FC Braşov 2-4; Dunărea Galaţi – Juventus Bucureşti 1-2; Chindia Targovişte – CS Mioveni 0-2. Clasament: 1. Juventus – 22 p; 2. Braşov – 21 p; 3. Chindia – 21 p; 4. UTA – 20 p; 5. Foresta – 19 p; 6. Mioveni – 18 p.

După 21 de ani

Baschetbalistul Kevin Garnett şi-a anunţat retragerea din activitate la 40 de ani, după 21 de ani petrecuţi în NBA. Garnett, care evolua la Minnesota Timberwolves, a postat un mesaj pe Instagram în care a scris: "Adio! Mulţumesc pentru călătorie". Potrivit unor surse din anturajul jucătorului, Garnett s-a înţeles cu oficialii de la Timberwolves pentru a renunţa la ultimul an de contract şi la suma de opt milioane de dolari, aceeaşi sumă apărută şi în înţelegerea lui Tim Duncan cand a plecat de la San Antonio Spurs. Garnett a caştigat titlul NBA în 2008 cu Boston Celtics, a fost de 15 ori convocat în All Star Game, a fost de nouă ori în echipa sezonului şi MVP în 2004. El a jucat la Minnesota Timberwolves, Boston Celtics şi Brooklyn Nets.

Zlatan şi copia sa

Un fan care seamănă cu fotbalistul echipei Manchester United, Zlatan Ibrahimovic, a intrat pe teren, sambătă, în timpul meciului cu Leicester City, din Premier League, şi l-a abordat pe starul suedez, care a părut amuzat de acest moment. "Sosia" lui Ibrahimovici a pătruns pe teren, s-a dus la fotbalist, i-a spus ceva, iar suedezul, amuzat, l-a împins cu braţul.  Fanul l-a luat pe după gat pe Zlatan Ibrahimovic şi a mers puţin alături de el, însă apoi imediat un steward a intervenit şi l-a scos de pe teren. Incidentul a avut loc după un gol marcat de Manchester United.

Coric, incert pentru finală?

Jucătorul croat Borna Coric, nr. 42 mondial, va fi operat la un genunchi şi este incert pentru finala Cupei Davis împotriva Argentinei din noiembrie, a anunţat căpitanul  selecţionatei, Zeljko Krajan. În varstă de 19 ani, tenismanul s-a accidentat în august la Cincinnati. El a participat totuşi în septembrie la victoria în faţa Franţei în semifinale, cand Croaţia a fost condusă de nr. 11 mondial, Marin Cilic.  Coric, a treilea jucător croat, a fost totuşi învins de Richard Gasquet, scor 2-6, 6-7, 1-6.Numărul doi croat, Ivo Karlovic, refuză să joace de mai mulţi ani pentru selecţionată.  Finala Cupei Davis se va disputa în perioada 25-27 noiembrie în Croaţia.

Deschacht, prins la pariuri

Fundaşul echipei Anderlecht, Olivier Deschacht, coechipier cu Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, este suspectat că a pariat pe mai multe meciuri pe care le disputa formaţia sa, anunţă presa belgiană. Deschacht a fost audiat de poliţia federală, fiind bănuit că a pariat pe mai multe meciuri la care participa în perioada 2014/2015. Căştigurile s-ar ridica la circa 20.000 de euro. Uniunea Belgiană de Fotbal (URBSFA) nu a deschis încă o anchetă oficială, anunţand că vrea cat mai multe informaţii în privinţa acestui caz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.