Sport

Fotbalistele joacă o nouă etapă la Focşani

Dan Chiriac
21 sep 2016 528 vizualizări
Selecţionatele judeţului Vrancea vor juca sambătă cu echipele similare din Covasna şi Harghita pe stadionul “Milcovul”

Selecţionatele de fotbal feminin din judeţul Vrancea se pregătesc pentru partidele celui de-al doilea turneu ce va avea loc sambătă, la Focşani.  Echipele de 12 şi respectiv 14 ani din Vrancea vor întalni formaţiile similare din Harghita şi Covasna. Partidele vor avea loc pe terenurile de la stadionul Milcovul. În faza grupelor, se organizează 3 evenimente, fiecare dintre AJF-uri fiind gazdă pe rand. Faza finală va fi programată în octombrie. Se joacă pe teren redus  în sistemul de 5^1 la ambele categorii de varstă. Partida va dura 50 de minute - repriza de  20 de minute, cu 10 minute pauză.  Între partide trebuie să existe un interval minim de 30 de minute. Vrancea a avut o campioană naţională la precedenta ediţie a proiectului la care  a participat. Selecţionata U 14 a devenit campioană naţională la turneul final de la Odorheiul Secuiesc, în 2014.  În urma acţiunilor de selecţie de la Focşani şi Adjud , antrenorii Adrian Toma şi Vali Stoian au selecţionat cele mai talentate jucătoare.  Implementarea proiectului va aduce bucurie în randul fetelor, care vor putea face mişcare şi descoperi tainele unui sport considerat pană acum caţiva ani destinat doar băieţilor. La ediţiile precedente, multe dintre participante au arătat reale calităţi tehnico-tactice şi au demonstrat că fotbalul este şi pentru doamne şi domnişoare.
Învinse la Miercurea Ciuc
Selecţionatele de fotbal feminin din judeţul Vrancea au disputat în luna iunie primele partide ale turneului de la Miercurea Ciuc. Echipele de 12 şi respectiv 14 ani din Vrancea au întalnit formaţiile similare din Harghita şi Covasna. Partidele au avut loc pe terenurile sintetice de la stadionul municipal din Miercurea Ciuc. Selecţionatele vrancene sunt pregătite de Vali Stoian, Adrian Toma şi Liliana Botan. Cu fetele aflate la început de drum în activitatea de fotbaliste, selecţionatele vrancene au pierdut cele patru partide jucate la Miercurea Ciuc. Următorul turneu va avea loc peste două săptămani la Sf. Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.